Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
slodka100 wrote:kurcze zastanawia mnie ten moj sluz jak patrze na inne wykresy zaciazonych to przed @ maja kremowy ;/ a ja mam wodnisty i jest baaaaaaardzo mokro czuje jakby cos mi mialo zaraz poleciec ;/ oby to nie bylo to co mysle pozna ovu ;/
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Ja teraz też mam bardzo dużo śluzu,nie lubię tak i co chwila zmieniam wkładkę a jak siadam i wstaje to mam wrażenie,że aż chlupie
ja własnie też tak kiedyś miałam, a odkąd zaczeliśmy starania to mam wrażenie, że tego śluzu jest zdecydowanie mniej -
Tamka wrote:no to przynajmniej jednak opcja z głowy
widzę, że małżonka rano przydybałaś?
A przydybałam, ileż można pościć.
Dzisiaj wieczorem kończę antybiotyk. Gin kazał mi czekać z serduszkami aż do @ i następnego cyklu ale chyba go coś swędzi jak myśli że wytrzymam.
Tym bardziej że u mnie z moim PCO to te cykle jak w toto lotku, raz 30 dni raz 50 to ja nie będę czekać nie wiadomo na co jak już czuję się dobrze i leki się kończą. -
Mua wrote:, że niby miałaś pozytywy , a nic nie było? niby tak się zdarza, ale ja jakoś nigdy nawet cień-cienia nie miałam i tak sobie myślę, że statystycznie jednak testy się sprawdzają chyba, że ktoś ma toksyczny sik
Błędnie pozytywne testy ciązowe są możliwe i ja takowy miałam w styczniu/lutym, gdzie byłam pewna że już na 100% jestem w ciązy, a tu zonku u ginka nawet mam zdjęcie tylo troszkę wyblakły, ale nadal krechy widac o proszę:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b50b4b9530b857c.html
więc nie zawsze cień kreski oznacza ciąże juz nie mówiąc o widocznych od razu po nasikuaniu, bo nie trzeba było czekac 5 min, bo już po 30 sekundach były widoczne, a ciązy brak był
-
Mua wrote:krokodylica - szkoda, ale @ nie ma szansa jest, a nawet jeśli nie to możesz przynajmniej spokojnie na nią czekać
Mua to dopiero mój pierwszy cykl starań i do tego dostałam zapalenie pęcherza więc nawet nie liczę na fasolę, jakoś jestem mega wyluzowana, co będzie to będzie. -
Monifah wrote:Błędnie pozytywne testy ciązowe są możliwe i ja takowy miałam w styczniu/lutym, gdzie byłam pewna że już na 100% jestem w ciązy, a tu zonku u ginka nawet mam zdjęcie tylo troszkę wyblakły, ale nadal krechy widac o proszę:
więc nie zawsze cień kreski oznacza ciąże juz nie mówiąc o widocznych od razu po nasikuaniu, bo nie trzeba było czekac 5 min, bo już po 30 sekundach były widoczne, a ciązy brak był
No to faktycznie niefajny taki psikus. -
slodka100 wrote:krokodylica aaa jak ty masz dopiero 1 cykl staran no to na spokojnie
Wiesz ja to chciałam wcześniej ale małż chciał poczekać do ślubu. I nie żałuję. Pobawiłam na swoim weselu, teraz docieramy się wspólnie mieszkając a może w między czasie coś zmajstrujemy.
Aaaaa moja bardzo dobra koleżanka urodziła w sobotę. )) Ma córcię, niebawem wybierzemy się ją zobaczyć. ))slodka100 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Wiesz ja to chciałam wcześniej ale małż chciał poczekać do ślubu. I nie żałuję. Pobawiłam na swoim weselu, teraz docieramy się wspólnie mieszkając a może w między czasie coś zmajstrujemy.
Na pewno niedlugo cos zmajstrujecie zobaczysz -
Monifah wrote:Błędnie pozytywne testy ciązowe są możliwe i ja takowy miałam w styczniu/lutym, gdzie byłam pewna że już na 100% jestem w ciązy, a tu zonku u ginka nawet mam zdjęcie tylo troszkę wyblakły, ale nadal krechy widac o proszę:
Tak wyglądał jeden z moich: https://lh6.googleusercontent.com/pbiDwwFb7vwmnqlyMnSX8uMllbTOOQBFFQJFQJJ3zzY=w276-h207-p-noslodka100 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.