Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Krokodylku, bierzesz leki i miałaś infekcję, to mogło mocno namieszać
ale... ja bym na Twoim miejscu zrobiła teścik
Teścik??!! Ojej. Przecież nie miałam owulacji? Nawet nie chciałabym teraz, bo boje się że antybiotyk mógł by zaszkodzić kropce. -
nick nieaktualnyA ja się chyba na maj nie załapię
Dziś 29dc i same góry i doliny na wykresie... jeden dzień ponad 36 drugi poniżej 35 i tak na zmianę... żadnego skoku nie było
Dobrze, że w przyszłym tyg mam wizytę u gina... ehhh a po ostatnim 47 dniowym cyklu miałam nadzieję, że ten będzie już normalny -
dziewczyny mam cyckowy dylemat
otóż bolę mnie piersi co nie jest dla mnie nowością, ale jakoś tym razem mocniej to odczuwam, natomiast jak zdejmę stanik w domu i pochodzę trochę bez, to jakby ból się zmniejsza, też tak macie, czy przy okazji piątkowego testowania zaczynam mieć znowu pseud-objawy? -
Mua wrote:czy Wy tez jesteście w pracy i nic Wam się nie chce tak jak dla mnie? mam dzisiaj totalnego lenia![/QUOTE
tez mam lenia dzisiaj, poza tym komp w pracy zepsuty wiec nie ma nawet jak pracowac. Dobrze ze mam neta w tel.
Co do zachcianek to ja sie zajadam bananami tak mi smakuja ze sama sie dziwieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:25
-
aha...to do kitu, bo ja bym tak temu mojemu sprawdzaniu nie do końca wierzyła, gdyż mój śluz jest równy 0 plus jestem kiepska w jego rozpoznawaniu, myślisz Nenann żeby to skasować z wykresu czy olać to ??Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Krokodylica wrote:Ja zrobiłam teścik i tak jak myślałam, negatywny.
Coś mi się przeczucia zmieniły, najpierw myślałam że @ zaraz będzie a teraz coś mi się zdaje że będzie długaśny cykl.
no to przynajmniej jednak opcja z głowy
widzę, że małżonka rano przydybałaś? -
Rubi wrote:aha...to do kitu, bo ja bym tak temu mojemu sprawdzaniu nie do końca wierzyła, gdyż mój śluz jest równy 0 plus jestem kiepska w jego rozpoznawaniu, myślisz Nenann żeby to skasować z wykresu czy olać to ??
Rubi lubi tę wiadomość