Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonku wspaniale, gratuluje!
No a u mnie raczej nici z testowania. dzis pojawił sie troszke zabarwiony śluz na papierze. Ja tak mam na kilka dni przed @ wiec sie zgadza Zostane z Wami do konca maja ale powoli wkraczam w czerwcówki.
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Cynamonku wspaniale, gratuluje!
No a u mnie raczej nici z testowania. dzis pojawił sie troszke zabarwiony śluz na papierze. Ja tak mam na kilka dni przed @ wiec sie zgadza Zostane z Wami do konca maja ale powoli wkraczam w czerwcówki.
moja koleżanka, ktora poznałam w szpitalu, zaszłą w zeszłym miesiacu - na poczatku miala plaminia (2 dni) myślała zaraz @ przyjdzie i nie przyszła zrobiła test i zobaczyła II tłuscioszki też Ci tego życzęBetty Boop lubi tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:i powiem Wam Kochane- moj mąż robił łazienke wczoraj i otworzył kanalizacje- i zasmierdziało wszystko- ta wasza metoda jest skuteczna
Dziekuję Dziewczyny za miłe Słowa, jest to naprawde miłe( i już płacze) masaakra
a oto moj dzisiejszy pepino mocniejsze z kazdy dniem
Gratuluję!!!
PS. a o co chodzi z tym smrodem???Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Mua wrote:jeżeli chodzi o tą aktualizację to ja się zapisuję owszem na piątek, ale termin mam na 13 maja to będzie jakby hmm 4 dni przed terminem, po prostu jestem niecierpliwa ot co
w moim Tesco pepino brak to co mam kupić?
No to faktycznie może jeszcze nie wykazać...
Ale termin testowanka zawsze można przesunąć Będziemy przesuwać, dopóki nie będzie +Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 08:36
Mua lubi tę wiadomość
-
Witam Was mam pytanie: Czy robiąc testy owulacyjne nie pijecie wcale przez 2g przed zrobieniem ich? Ja zaczelam stosowac płytkowe firmy Amil i piszą żeby ograniczyc spozywanie napojow aha i zeby codziennie robic je o w miare tej samej godzinie.
Zrobiłam juz 3szt przy czym:
pierwszy godz 19: 22dc cien kreski drugiej, wypiłam 1 kawę w ciagu 2h
drugi godz 19: 23dc brak drugiej kreski, tez wypiłam 1 kawę
trzeci godz 19.10: 24dc druga kreska jasno rózowa widoczna ale to jeszcze za słaba na pozytyw, nie wypiłam żadnego napoju przez 2h
Zastanawiam się czy może na tym ost tescie ovu ta kreska wyszla taka dlatego, że moze zrobilam go pozniej o 10min (chociaz czy to 10min robi az taka roznice?), lub moze przez to, że w ten dzien nic nie pilam przez 2h
Dziewczyny prosze pomożcie mi co o tym sadzicie??
Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
-
Ja kawy w ogóle nie ograniczam, nie dam sie zwariowac. Co prawda pije dosc cienka i z mlekiem ale codziennie rano i nieraz po południu jak mam czas. A co którys dzien lampka czerwonego wytrawnego wina na wieczór tez sie zdaża. Nie bede sobie wszystkiego odmawiała bo co to za życie by było
ewcia21k, Kaśka lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
kasiatoja wrote:No to faktycznie może jeszcze nie wykazać...
Ale termin testowanka zawsze można przesunąć Będziemy przesuwać, dopóki nie będzie +kasiatoja, Mua lubią tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:Ja kawy w ogóle nie ograniczam, nie dam sie zwariowac. Co prawda pije dosc cienka i z mlekiem ale codziennie rano i nieraz po południu jak mam czas. A co którys dzien lampka czerwonego wytrawnego wina na wieczór tez sie zdaża. Nie bede sobie wszystkiego odmawiała bo co to za życie by było
Mua lubi tę wiadomość
-
JusWik 20 maj - jest
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (-)
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85, klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka, Tosia 1981, Lila84, zonaboba
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Mua, ewcia21k,
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine, anka8820
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100, Brawurka84, polkosia
16.05 Landryneczka, rastafanka, Ewa99
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik
21.05
22.05 Anastazjaaa
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka, la,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek, julita
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05
30.05
31.05 Daisy, aisza, Rybeńka, Nenaaa -
slodka100 wrote:Witam Was mam pytanie: Czy robiąc testy owulacyjne nie pijecie wcale przez 2g przed zrobieniem ich? Ja zaczelam stosowac płytkowe firmy Amil i piszą żeby ograniczyc spozywanie napojow aha i zeby codziennie robic je o w miare tej samej godzinie.
Zrobiłam juz 3szt przy czym:
pierwszy godz 19: 22dc cien kreski drugiej, wypiłam 1 kawę w ciagu 2h
drugi godz 19: 23dc brak drugiej kreski, tez wypiłam 1 kawę
trzeci godz 19.10: 24dc druga kreska jasno rózowa widoczna ale to jeszcze za słaba na pozytyw, nie wypiłam żadnego napoju przez 2h
Zastanawiam się czy może na tym ost tescie ovu ta kreska wyszla taka dlatego, że moze zrobilam go pozniej o 10min (chociaz czy to 10min robi az taka roznice?), lub moze przez to, że w ten dzien nic nie pilam przez 2h
Dziewczyny prosze pomożcie mi co o tym sadzicie??
Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
Osobiście uważam, że te 10 minut w żaden sposób nie wpłynęło no wynik.
Nigdzie też się nie spotkałam z opinią czy też zaleceniami, że testy owulacyjne należy wykonywać o tej samej porze co do minuty - tak jak jest w przypadku mierzenia temperatury
Co do nie/picia płynów na 2 godziny przed testem owulacyjnym, to też o tym słyszałam ale na ulotce od testów nie było o tym ani słowa.
Robiłam testy pijąc wodę przed i nie pijąc i zawsze wychodzą mi takie same - negatywne...slodka100 lubi tę wiadomość