Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:ja do tej pory miałam kobietę, ale się na niej zawiodłam i teraz zapisałam się do najlepszego w moim mieście gina ( mężczyzny), ale troszkę się krępuje ;p
Nie krepuj sie, to tylko lekarz! Ma robic swoje, a Ty sie nic nie przejmujWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 18:20
-
mizzelka wrote:Moje drogie Panie jak zrobić ten cykl w podpisie, bo jakoś tego nie ogarniam a u was tak ładnie widać
Po lewej na dole wykresu masz udostepnij wykres. Klikasz, tam masz miniatura, klikasz kopiuj. wychodzisz, wchodzisz po prawej u gory w ustawienia, spolecznosc, Twoj podpis na forum i ctl-v Ta-daaaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 18:27
mizzelka lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:ja do tej pory miałam kobietę, ale się na niej zawiodłam i teraz zapisałam się do najlepszego w moim mieście gina ( mężczyzny), ale troszkę się krępuje ;p
Ja również do tej pory chodziłam tylko do kobietek.
Na początku przyszłego miesiąca idę na monitoring do faceta, bo w klinice gdzie się zapisałam specjalistą w monitoringu w jest facet.
I też się krępuję i to bardziej niż troszkę
-
No właśnie teraz jak widzę to jest o wiele lepiej bo właśnie co pisałam że miałam mało niższą temp w 7dpo i wtedy strasznie mnie bolała prawa strona, nie mogłam zasnąć przez to ;/ ciekawi mnie czy to nie ból implantacyjny.. bo owulacyjny mam bardzo odczuwalny ... dziękuję mam nadzieję że w tym cyklu zaskoczę i ze te luteina co biorę ją dwa dni mi dopomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 18:37
-
Daisy trzymam mozcno kciuki aby sie udało Do boju!
Mizzelka witaj. Piekny Ci sie wykresik rysuje
A u mnie plamienia ciag dalszy, poczatki 2 jak nic. jak sie rozkreci to mi dopiszecie bo do testowania na pewno nie dotrzymam. Ale przynajmniej krótki cykl to szybciej starania w nowym będą I polece znowu na usg aby podejrzec wielkosc pecherzyka bo w tym cyklu odpuscilam i żałuje. Testy nic nie wykazały i nie wiem co i jak.mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
przedszkolanka ja ciągle czuje takie... rwanie.. w tej prawej stronie.. a pięką mnie policzki jak nie wiem co boję się choroby... a może to przez tą Luteinę? a często czytalam ze przed ciąża można właśnie nic nie czuć.. mnie piersi wlasnie w ostatnim cyklu strasznie bolały a teraz to tak troche, ale czuje że są obrzmiałe, ale nie bolą tak mocno. do tego czuje zgagę lekką i wczoraj też miałam ale to może też od coli a wyszukuje sobie niepotrzebnie kolejnych objawów paranoja jakaś )
Betty dziękuję :)plamienie może jest od implantacji zarodka, bo nie wiem co i jak wpłynęło ci na tempkę. rzeczywiście masz cykl króciutki jak tak..aż zazdroszczę bo u mnie 40-50 dniowe..
troszkę i się wkurzyłam bo znajoma zadzwoniła i pytała wprost czy w ciąży jestem bo plotki chodzą że tak.. wkurzyłam się i powiedziałam jej że prędko pieluch mojemu dziecku nie będą zmieniać jak tak się interesują ;/
uf!! para to mi uszami wyjdzie ;/
-
Daisy - przyspieszone tempo
Mizzelka 12 maj- witamy
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (-)
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), Lila84, zonaboba
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Mua, ewcia21k,
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine, anka8820, Mizzelka,
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100, Brawurka84, polkosia