Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dziwnie, dzisiaj polecialam w dół z temperaturą (chociaż moze być zaburzona, bo wczoraj położyłam się o 2:30 spać) i zniknęło większość objawów przedokresowych typu wrażliwe sutki czy wzdęcia, które mnie masakrowaly od owulacji do ok. 8 dpo. Dzisiaj kompletnie nic nie czuje, czasem jakieś pobolewanie jajników. Nie zdążyłam zbadać tego progesteronu w 8 dniu po owu i teraz sie stresuje, ze przeciez moze być cos nie tak z jego poziomem, bo czy to normalne, ze nagle czuje sie lepiej?
-
staramy sie 4 miesiace.przez dwa dni plamienie myslalam ze implatacyjne. Wczoraj test negatywny w 12 dpo. A dzis lekie krwawienie.caly czas mdlosci wymioty rano. Itd. A dzis do tego jeszcze zmiana nastrojow raz placze raz sie smieje bez powodu. Moj cos powie i gdzie powinno byc dobrze to ja placze. .A on tylko sie zemnie smieje...niewiem co o tym myslesc
-
isabelle wrote:A u mnie dziwnie, dzisiaj polecialam w dół z temperaturą (chociaż moze być zaburzona, bo wczoraj położyłam się o 2:30 spać) i zniknęło większość objawów przedokresowych typu wrażliwe sutki czy wzdęcia, które mnie masakrowaly od owulacji do ok. 8 dpo. Dzisiaj kompletnie nic nie czuje, czasem jakieś pobolewanie jajników. Nie zdążyłam zbadać tego progesteronu w 8 dniu po owu i teraz sie stresuje, ze przeciez moze być cos nie tak z jego poziomem, bo czy to normalne, ze nagle czuje sie lepiej?
Pewnie ze zmęczenia ta temp spadła i jutro wróci do normy -
katarzynnn wrote:staramy sie 4 miesiace.przez dwa dni plamienie myslalam ze implatacyjne. Wczoraj test negatywny w 12 dpo. A dzis lekie krwawienie.caly czas mdlosci wymioty rano. Itd. A dzis do tego jeszcze zmiana nastrojow raz placze raz sie smieje bez powodu. Moj cos powie i gdzie powinno byc dobrze to ja placze. .A on tylko sie zemnie smieje...niewiem co o tym myslesc
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja z innej beczki. Zamówiłam dziś:
http://www.doz.pl/apteka/p64936-Quixx_duo_test_ciazowy_plytkowy_2_szt
Dobra cena, bo 5 zł za 2 sztuki, ale czy są wiarygodne? Robiła któraś z Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:32
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Gratulacje nowym zafasolkowanym , aż miło popatrzec jak się wchodzi .
U mnie dziś 7dpo mija i czuje się lipnie. Sutki od 3 dni tak bolą przy dotyku, że masakra, nawet w staniku czuje że obcieram sobie hehe, bo często mi po prostu przepraszam za dosłownośc, ale sterczą. Podbrzusze pobolewa i czasem zakłuje tak na krótko i mam wrażenie jakbym miała zakwasy w podbrzuszu właśnie jak bym zrobiła z 1000 brzuszków teraz jakies przeziębienie się do mnie przyczepiło i jak kichne to też podbrzusze jeszcze bardziej czuc. A i wiecie co z ciekawości robiłam sobie owulacyjne, bo zostało mi pare i wychodzi od 3 dni druga kreska, ale jaśniejsza niż kontrolna, wiem wiem głupota, ale mam cichą nadzieję, że już nie będą mi potrzebne i moge je sobie złóżyc
Jeszcze raz gratulacje DziewczynyMalenq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim
Dziewczyny,to o czym pisałyście,to mi wygląda na plamienie implantacyjne,więc kciuki
U mnie wczoraj spadek,a dziś skok Wszystko się rozstrzygnie jutro
Miłego dnia
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBara też mi tak czasem ucina wiadomośc jak piszę z iphone, nie wiem czemu
ktoś dzisiaj testował? trzymam kciuki cały czas :*
u mnie po wpisaniu dzisiejszej tempki(spałam do 6, mąż się sam do pracy wyprawił ) owulkę przerzuciło z 8 na 13dc i z 19dpo zrobił się 14
tempka spada, więc wszystko jasne i tylko czekać na @ jutro lub pojutrzeBara112 lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Bara też mi tak czasem ucina wiadomośc jak piszę z iphone, nie wiem czemu
ktoś dzisiaj testował? trzymam kciuki cały czas :*
u mnie po wpisaniu dzisiejszej tempki(spałam do 6, mąż się sam do pracy wyprawił ) owulkę przerzuciło z 8 na 13dc i z 19dpo zrobił się 14
tempka spada, więc wszystko jasne i tylko czekać na @ jutro lub pojutrze
Ja właściwe z iphona będę kopiować cały tekst zanim wysle to najwyżej edytuje
Zaczynam podejrzewać, ze te wykresy ovu sa mocno do dupy! Bo jak ktos na nich polega i serduszkuje wtedy gdy pokazuje wykres owulacje a po kilku dniach wykres sie zmienia i okazuje sie, ze serduszkowanie było za wcześnie?! -
mizzelka wrote:A tak zapytam z ciekawości... od której godziny mam duzo nie pić żeby nie rozcieńczyć moczu na jutrzejszy test? czy już od rana się ograniczać?
a co do piersi to ja tez mam katorgę nie mogę ich dotknąć, brr.
Pierwsze słyszę, ze trzeba ograniczać płyny przed testem jak ma wyjść to wyjdzie -
Bara112 wrote:Pierwsze słyszę, ze trzeba ograniczać płyny przed testem jak ma wyjść to wyjdzie
"Wypicie dużej ilości płynów przed wykonaniem testu może zmniejszyć jego wiarygodność. Wynik będzie wówczas negatywny, ponieważ mocz stanie się rozcieńczony. Z tego względu najlepiej przeprowadzić test rano, przed przyjęciem płynów."Daisy lubi tę wiadomość
-
Bara112 wrote:Ja właściwe z iphona będę kopiować cały tekst zanim wysle to najwyżej edytuje
Zaczynam podejrzewać, ze te wykresy ovu sa mocno do dupy! Bo jak ktos na nich polega i serduszkuje wtedy gdy pokazuje wykres owulacje a po kilku dniach wykres sie zmienia i okazuje sie, ze serduszkowanie było za wcześnie?!