Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:zacytuje pierwszy lepszy artykuł:
"Wypicie dużej ilości płynów przed wykonaniem testu może zmniejszyć jego wiarygodność. Wynik będzie wówczas negatywny, ponieważ mocz stanie się rozcieńczony. Z tego względu najlepiej przeprowadzić test rano, przed przyjęciem płynów."
Nie wiedziałam o tym :)u mnie nie ma szans żebym nie sikala w nocy bo wstaje do córci i zawsze muszę toalete zaliczyć bo inaczej nie zasnę. -
Bara112 wrote:Nie wiedziałam o tym :)u mnie nie ma szans żebym nie sikala w nocy bo wstaje do córci i zawsze muszę toalete zaliczyć bo inaczej nie zasnę.
I czemu mogą wyjść głupoty -
Hej kochane ja dziś nie zatestowalam z powodu braku testu dzisiaj zakupie i zrobię go jutro tylko dla formalności;) dziś 31 dzień cyklu, brak jakichkolwiek objawów aż mnie to dziwi, po tych tabletkach jest wszystko inaczej niż przed ;(
Jak małpa nie przyjdzie w ciągu tygodnia, idę do gina.
Trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie -
nick nieaktualny
-
U mnie znowu temperatura spadła i odznaczyło mi owulkę. W nocy taki ból brzucha, że szok. Tak strasznie mnie kuło w podbrzuszu, że nie mogłam wziąć głębokiego oddechu. Jestem totalnie załamana bo serduszek brak a wygląda na to, że owulka będzie dopiero teraz... Albo najprawdopodobniej nie będzie jej wcale. Byle tylko cykl mi się nie wyciągnął do 70 dni tak jak lubi od czasu do czasu bo tego to ja już nie zniosę
-
Do mnie w nocy przyszła @, proszę o zanotowanie na liście i spadam do czerwcówek.
Niesety jest to moja pierwsza @ bez tabletek antykoncepcyjnych i jest baaardzooo bolesna, nocy nie przespałam, zasnęłam gdzieś dopiero o 4:30 po dwóch mocnych tabletkach przeciwbólowych.
Życzę powodzenia pozostałym majówkom. -
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), zonaboba (@)
09.05 potforzasta(@), Przedszkolanka(-), zoosia , Monika1986
10.05 Gosiacu (@), Gwiazdeczka27, paaulla84(@), Lila84, Malenq
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159, Ewa99, Krokodylica (-), Agga
12.05 ewelina 27, waszka88 , Ofelaine, anka8820,
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop, Mua, Mizzelka
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100, Brawurka84, polkosia, Mega
16.05 Landryneczka, rastafanka,
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35, blondik,
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989, Krokodylica(@)
21.05 Asiek191
22.05 Anastazjaaa, Daisy
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek, julita
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05 Bridget
30.05 Kasia *
31.05 aisza, Rybeńka, NenaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:35
-
Krokodylica wrote:Do mnie w nocy przyszła @, proszę o zanotowanie na liście i spadam do czerwcówek.
Niesety jest to moja pierwsza @ bez tabletek antykoncepcyjnych i jest baaardzooo bolesna, nocy nie przespałam, zasnęłam gdzieś dopiero o 4:30 po dwóch mocnych tabletkach przeciwbólowych.
Życzę powodzenia pozostałym majówkom. -
Krokodylica wrote:Do mnie w nocy przyszła @, proszę o zanotowanie na liście i spadam do czerwcówek.
Życzę powodzenia pozostałym majówkom.
Aż ci "zazdroszczę", że przyszła w terminie ja tez czekam na pierwszy @ po ostawieniu Tabsów. U mnie wielka niepewność i jeszcze się boję nawrotu torbieli ;/ -
Ewa99 wrote:Ofelaine też mocno trzymam kciuki, czasami jeden dzień różnicy i jest inny wynik testu(tzn pozytywny), a ty jak widzę ostatnio testowałaś w piątek.
ja bym dla pewności jednak zrobiła test jutro z rana
Dziękuje Ewcia, jutro rano zrobię testa ale jakoś się nie nastawiam na pozytyw, choć może się zaskoczę
-
Witam
czy można dołączyć? i zapisać się na 21.05, widzę że będę pierwsza w tym dniu a mimo wszytko 21 jest dla mnie szczęśliwą liczbą mam nadzieje ze będzie tak i teraz:)
co prawda mam tylko cichutką nadzieje że coś z tego wyszło, bo owulka prawdopodobnie była dopiero w 39 dc (tak twierdzi moja gin) ale najważniejsza podobno jest wiara:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:35
Daisy lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:Witam
czy można dołączyć? i zapisać się na 21.05, widzę że będę pierwsza w tym dniu a mimo wszytko 21 jest dla mnie szczęśliwą liczbą mam nadzieje ze będzie tak i teraz:)
co prawda mam tylko cichutką nadzieje że coś z tego wyszło, bo owulka prawdopodobnie była dopiero w 39 dc (tak twierdzi moja gin) ale najważniejsza podobno jest wiara:)