Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:a mnie tak kłuje cały czas, @ spóźnia się 2 dni a beta 0,10 aa test owu z jasną kreska i co myśleć? moje cykle to 42 dni...
Czesto sie mowi ze test owu jako pierwszy pokaze Ci wczesna ciaze..poza tym bete robilas dosc dawno, bo w piatek Moze poczekaj jeszcze ciut i znowu strzel hcg?mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:U mnie dzisiaj solidny spadek, w to że implantacyjny to nie wierzę Pewnie teraz będzie już niziutko i nici z tego, ale płakać tym razem nie będę. Wiemy przynajmniej co jest przyczyną, Mężuś musi się podleczyć i wtedy się uda Gratuluję nowym Mamuśkom
Marudzisz!!! Zobaczymy co bedzie jutro!
Mega - trzymam mocno kciuki!Mega, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Czesto sie mowi ze test owu jako pierwszy pokaze Ci wczesna ciaze..poza tym bete robilas dosc dawno, bo w piatek Moze poczekaj jeszcze ciut i znowu strzel hcg?
no właśnie kochana pociesza mnie to że mam długie cykle ale robiłam w 14dpo ... a poprzednio w 11dpo miałam 3,80 więc nie wiem czy mogło się mylić?
We wtorek zrobię sikacza, w środę powtórzę bete a w czwartek usg i zobaczymy..Daisy lubi tę wiadomość
-
Jejku moje szczescie dzis osiagnelo wlasnie apogeum..od 2 msc narzekalam na dzialanie neta w smartfonie..dzis maz mowi do mnie przed sekunda sciagnij sobie inna przegladarke..i wszystko dziala. Klikam raz i wchodze w swoj dc, ciach ciach moge wszystko napisac i nic sie nie wiesza, moge pomiedzy zakladkami latac..hehe taki drobiazg a tyle radosci!!!
mizzelka lubi tę wiadomość