Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak wychodziłam ze szpitala pp w styczniu to pani doktor podała mi reke i powiedziała "do zobaczenia za rok pietro wyzej, NA PORODÓWCE!"
TAK WIEC MAJ MUSI BYC NASZ!!! zamierzam przywieżć z majówki małego kujawiaczkaGwiazdeczka27, Ewik, Krokodylica, kasiatoja, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Welonisia wrote:Ja jak wychodziłam ze szpitala pp w styczniu to pani doktor podała mi reke i powiedziała "do zobaczenia za rok pietro wyzej, NA PORODÓWCE!"
TAK WIEC MAJ MUSI BYC NASZ!!! zamierzam przywieżć z majówki małego kujawiaczka -
z tego co gdzieś tam kiedyś wyczytałam to przy cyklach:
35 dniowych: możliwa owulacja jest między 20-24 dniem cyklu
28 dniowych: 13-17 dniem cyklu
23 dniowych: 8-12 dniem cyklu
Więc mniej więcej wychodzi, że w majówkę jak najbardziej jest u ciebie możliwa owulka
No trzeba sprawdzać ten śluz plus temperaturkę
-
Gwiazdeczka27 wrote:z tego co gdzieś tam kiedyś wyczytałam to przy cyklach:
35 dniowych: możliwa owulacja jest między 20-24 dniem cyklu
28 dniowych: 13-17 dniem cyklu
23 dniowych: 8-12 dniem cyklu
Więc mniej więcej wychodzi, że w majówkę jak najbardziej jest u ciebie możliwa owulka
No trzeba sprawdzać ten śluz plus temperaturkę -
Magda_lena88 wrote:hej a u mnie temp. dziś spadła o kreskę w końcu nie mam linii ciągłej co do ovu "wróżki" dziwnie mi w tym cyklu też pokazała ok 10dni płodnych ale pewnie z czasem to się zmieni jeśli dojdzie do owulacji mam nadzieję, że dojdzie my w tym cyklu postawiliśmy na serduszka z przyjemności a nie z konieczności poczęcia i jest o wiele przyjemniej
Aha jeśli chodzi o 1 cykl po anty. to w sumie zależy ile czasu się je brało..ja brałam tylko 3 cykle jako kurację pp i 1cs pp mimo, że brałam CLO i pęcherzyk ładnie urósł to nie pękł..więc cykl był bezowulacyjny..mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wybryk mojego organizmu, reakcja na odstawienie anty, że ten cykl już będzie "cacy" chociaż w tym cyklu luz - blus pełen spontan bo cykl naturalny więc wielka niewiadoma bo skoro staraliśmy się przed stymulacją prawie 3 lata i się na naturalnym nie udawało to na co można liczyć teraz...ale kto wie ponoć cuda się zdarzają a szczęście przychodzi do Nas w najmniej spodziewanym momencie I każdej z Was życzę majowej Fasoli bądź Groszka dla mnie płeć nie ma znaczenia, termin porodu też nie ważne by Szczęście zachciało u Nas zamieszkać i by czas oczekiwania na Jego pojawienie się na świecie nie był czasem lęku i strachu .. i by wszystko dobrze się skończyło czego "efektem" będzie zdrowy bobas w styczniu i życzę Każdej by styczeń spędziła na porodówce DAMY RADĘ <2
życzę miłego dnia
Co się martwisz, ja w tym cyklu miałam płodne 2 tygodnie Liczę, że jak juz trafię do Was, to będę płodna całe 31 dni!!!kasiatoja, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Anutka a jak sprawdzasz u siebie śluz plus tą tempkę to ze swoich własnych obserwacji zazwyczaj na jaki czas występują dni płodne?
ciekawe jak program w tym cyklu mi owulacje wskaże heh. Ale i tak będę bardziej obserwowała u siebie objawy niż sugerowała się programemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 15:54
-
i ja dołączę się do życzonek, Radosnych Świąt Wielkanocnych, wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. I oczywiście tego co najważniejsze dla nas wszystkich, poczęcia nowego życia, abyście kochane zostały upragnionymi mamami, zdrowych i ślicznych dzieci. Tego Wam i sobie życzę
kwiatuszek789, Anastazjaaa, Agnieszka GreenApple, Welonisia lubią tę wiadomość