Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet nie mam czego dodać, b wszystko co najważniejsze wypisałyście :)ja mało oryginalnie ale zycze Wam spokojnych i rodzinnych Świat i oczywiście II pięknych, grubych , czerwonych kresek i/lub ślicznej bety a później wspaniałego jej przyrostu
Anastazjaaa, Agnieszka GreenApple, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
a ja też przyłączam się do życzeń tych bobasowych Bo II kreski to i na owulacyjnym można zobaczyć Więc już w styczniu maluśkiego różowego bobaska Wam życzę a na teraz to spokojnych świąt
-
Dziewczynki,jestem u rodziny w innym miescie,wracam za tydzien.Wiec i wtedy sie odezwe na spokojnie.Jutro robie badania i moj maz,tak na wszelki wypadek.W kazdym razie zycze Nam Wszystkim Wesolego Zajaczka,zrelaksowania sie,zebrania sil do owocnych staranek i oczywiscie dla kazdej dwoch kreseczek a potem przenosimy sie wszystkie na styczniowki/lutowki z porodem Maj jest nasz,wiec do boju i niech moc bedzie z nami!
kasiatoja, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny daleko wybiegacie w przyszlość na tym forum najwazniejsze II kreseczki a od ciąży, porodów itp bedzie inne. Narazie priorytetem są II kreski a o reszte bedziemy martwic sie gdy to pierwsze zobczymy Tak jak napisała brawurka - przeniesiemy sie na inny watek lece pod prysznic i do meżulka miłych snów
Brawurka84, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Tarczyce co miesiac a reszte jak gin.zleca. fakt sa bardzo drogie sam panel tarczycowe kosztuje grubo ponad 120zl. Ale jak bedziesz robic szukaj lab.gdzie jest najtaniej bo sa roznice cenowe bardzo. Ja robilam w najblizszym lab.obok domu a sie okazalo ze wystarczy ruszyc tylek i w lab.szpitalnym ceny sa prawie przez pol.
ale masz jakiś prblem z nimi, że robisz co miesiąc? Ja zaczekam jeszcze cykl-dwa jak się nie uda to zrobię badania -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:ale masz jakiś prblem z nimi, że robisz co miesiąc? Ja zaczekam jeszcze cykl-dwa jak się nie uda to zrobię badania
niestety tak, nadczynność tarczycy i prolaktyna wysoka. mimo wszystko nie jest tak źle trzeba dbać o siebie, badac się.
KOCHANE WESOŁYCH ŚWIĄT:) -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:kwiatuszku spokojnie, ja owulkę miewam dopiero po 20 dc czasem