Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniło mi sie w nocy, ze właśnie dzisiaj zrobiłam test i wyszły 2 krechy Korci mnie zeby zrobic juz dzisiaj test ale moze jakoś wytrzymam - będę musiała. Test dopiero kupie jak będziemy jechać na plaże a jak wrocimy to juz bedzie wieczór wiec bezsensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:05
Daisy, mizzelka, zonaboba, julita lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mysle ze lepsza jest ta doustna..tylko nie bierz jej do spania
Ta dopochwowa to moze wyciekać np.
A te doustna mozesz sobie aplikowac dowcipnie, ale na odwrot juz nie. Z tego co wiem to dopochwowa jest duzo drozsza. Wiec mozna kupowac te doustna i brac dopochwowo
a mialam wlasnie chęć ją dowciapnie zaaplikować ale później jakby gin zaglądał to by miał niewyraźny obraz, a szyjkę mam wysoko jakoś.. tzn czuję że inaczej się ustawiła.. tak jakby była na prosto do wyjścia ale koniuszkiem palca ledwo stykam..
a dopochwowa byla droższa a teraz ponoć po 3-6zł jest refundowana -
Bara112 wrote:Śniło mi sie w nocy, ze właśnie dzisiaj zrobiłam test i wyszły 2 krechy Korci mnie zeby zrobic juz dzisiaj test ale moze jakoś wytrzymam - będę musiała. Test dopiero kupie jak będziemy jechać na plaże a jak wrocimy to juz bedzie wieczór wiec bezsensu
Bara112 lubi tę wiadomość
-
w piątek lecę z mężem na kilka dni do Maroko, zaczerpnąć trochę afrykańskiego słońca, delektować się aromatyczną kuchnią i tamtejszą kulturą no i oczywiście odpocząć od codzienności, czyt. praca.
wracam 21 wieczorem, także w sam raz aby zatestować 22 z rana [/QUOTE]
ja też bym tak chciała Maroko i te sprawy... zazdroszczę Ci:) nigdy tam nie byłam zawsze mnie jakoś przerażała ale mamy w Polsce taką pogodę że do Afryki nawet bym się wybrała:)
życzę Ci kochana udanego wypoczynku:*julita lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Przepisuje się
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), zonaboba (@,
09.05 potforzasta(@), Przedszkolanka(-), zoosia , Monika1986
10.05 Gosiacu (@), Gwiazdeczka27, paaulla84(@), Lila84 (@), Malenq
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159 (@), Ewa99, Krokodylica (-), Agga
12.05 ewelina 27, waszka88 , Ofelaine, anka8820 ,
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop, Mua, Mizzelka
14.05 Ewik, Monifah, munirka, Lulu, I termin - Anutka
15.05 slodka100 (@), Brawurka84, polkosia, Mega, I termin- belldandy
16.05 Landryneczka, rastafanka,
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja, II termin- belldandy
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35, blondik,
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989, Krokodylica(@)
21.05 Asiek191, Welonisia
22.05 Anastazjaaa, Daisy, julita
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05 Bridget
30.05 Kasia *
31.05 aisza, Rybeńka, Nenaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:09
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
mizzelka wrote:szkoda że nie masz tempki to byłby cały obraz w razie co.. ale trzymam kciuki, mnie teraz korci zeby zrobic ale to bez sensu jakie my niecierpliwe, jak dzieci
Temperatury nie mierzylam bo to moj pierwszy cykl starań ale od 28 dnia cyklu moja temperatura utrzymuje sie w granicach 37c a było 36,6
Z jednej strony chciałabym juz zrobic test a z drugiej boje sie, ze wyjdzie negatywny
Trzymam kciuki!!! Pewne cieżko bedzie mi dzisiaj zasnąć -
Hej dziewczyny
Gratuluję, tym którym się udało, a za resztę trzymam kciuk
Miałam dać znać, więc się chwalę: Dostałam pracę a jednak! bo konkurs wydawał się ustawiony, ale się udało. Zaczynam od 22, wię cmam jeszcze 10 dni na leniuchowanie.
Dzisiaj zrobiłam test (chce wiedzieć zanim podpiszę umowę) i ... chyba popsuty zabarwiło się prawie całe okienko, niby tam gdzie jest obszar kontrolny było widać ciemniejszą kreskę, a tam gdzie wyniki raczej nic, ale mam nadzieję że to jednak wina testu
choć tracę nadziejęBara112, julita, lulu_ovufriend, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Julita wrote:
w piątek lecę z mężem na kilka dni do Maroko, zaczerpnąć trochę afrykańskiego słońca, delektować się aromatyczną kuchnią i tamtejszą kulturą no i oczywiście odpocząć od codzienności, czyt. praca.
wracam 21 wieczorem, także w sam raz aby zatestować 22 z rana
Ale Ci dobrze ja lecę w sierpniu na 2 tygodnie do Polski i cieszę sie jak głupiajulita lubi tę wiadomość
-
właśnie zastanawia mnie fakt, iż moja gin powiedział mi ze w prawym jajniku mam 20 mm pęcherzyk wiec owulka jak coś z prawego jajnika, bo lewy podobno zabetowany (nie wiem co miała na myśli:]) a cały czas kłuje mnie lewy, prawego prawie w ogóle nie odczuwam:)i troche mi sie to dziwne wydaje:)to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Asiek dziwne Nie wiem co znaczy zabetowany Zabetowac mozna jak sie idzie na bete moim zdaniem. O bole sie nie martw Ja w tym cyklu tez odczuwalam megasnie lewy jajnik i bylam pewna ze owulka bedzie z tego bo w zeszlym cyklu byla z prawego..a sie okazalo ze owulka z prawego i w tym cyklu. POnoc bol sie tak niesie, ze mozna swira dostac i jak boli z lewej czy prawej to nie znaczy ze z tej strony bedzie owulka
Kamila! Gratuluje pracy!! Widzisz, widzisz, nie bylo zadnych ustawien! Super, to teraz wypocznij sobie koniecznie! Mam nadzieje ze po pracy tez bedziesz do nas zagladac (na poczatku w nowej pracy nie radze zagladac na of ) Gratki jeszcze razkamilaaa_88 lubi tę wiadomość
-
Daisy dzięki moja praca w większości odbywać się będzie w terenie - asystent rodziny, tak więc raczej nie będę miała jak w jej trakcie do was zajrzeć, ale po pracy obowiązkowo
Odkąd jestem na OF jakoś mi lżej, uspokoiłam myśli, ogarnęłam się i jakoś optymistycznie patrzę na nasze starania.
Za dwa dni powinnam mieć @, a narazie objawy mam dziwne i mieszane uczucia, więc jutro powtarzam test (mam nadzieję, że będzie działał) i zobaczymyjulita, Bara112, Ewa99, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:Daisy, mam nie mierzę co prawda temperatury, bo byłam przeziębiona ale wszystko inne zapisuję, a to muszę go jakoś wam udostępnić tak?
Pod swoim wykresem po lewej masz Udostepnij wykres. Tam klikach i masz Miniatura i wciskasz kopiuj. Wychodzisz i u gory po prawej masz Ustawienia, Spolecznosc i Twoj wykres na forum tam go ctl+v