Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:a kochane te same paski co są po złotówce ta?
Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzicmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty )))
mizzelka, Tamka, Daisy, Bara112 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzic
-
nick nieaktualnytak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi
-
Kasia * wrote:moj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty )))
Ja mam 3 koty, mialam 7, jak sie urodzily malenstwa, potem 5 bo na dwa zapolowal moj pies niestety..2 leza tez w ogrodzie ze swieczkami na 1 listopada..
Mam tez 2 psy.
Chyba moge to bez komentarza zostawic.Tamka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P
mizzelka lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kasia * wrote:tak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi
Daisy lubi tę wiadomość
-
Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p
mizzelka, Daisy, julita, Bara112 lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P
jakoś brzuch mam twardy.. ble.
a co do piersi to juz nie obserwuje, bo są dziwadłami -
M4DZI4 wrote:Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:i jeszcze zainwestuje w dobry termometr owulacyjny.. bo mam aby jedne miejsce po przecinku i ciężko to analizować nie wiem czy ten rtęciowy czy ten microlife..
czekają mnie zakupy
A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne
-
Bara112 wrote:A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne
Jak to przeczytalam to juz na płacz mi się zbiera, jaka ja głupia
ale dziękuję za miłe słowa kochana :*Bara112 lubi tę wiadomość