X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Kasiu widzisz :) To juz jest nas dwie polecajace :) Ja juz na nich jade ktorys cykl i jestem zadowolona, do tego w tym cyklu z monitoringiem sie wsparlam i badaniami krwi i jak byk testy to potwierdzily. :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a kochane te same paski co są po złotówce ta?

Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha :D Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty :))))

mizzelka, Tamka, Daisy, Bara112 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz na temat debilnych pytan ludzi nie wspomnę.. ale szkoda nerwow. już się opanowuje! matko.. jaka ja nerwowa :D
    męża nie ma.. a ja bojowo nastawiona..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha :D Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzic :D
    okej :) a co do owulacji to może też zainwestuje w te testy.. choć wiem co i jak u mnie ale nie zaszkodzi w sumie.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    moj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty :))))

Ja mam 3 koty, mialam 7, jak sie urodzily malenstwa, potem 5 bo na dwa zapolowal moj pies niestety..2 leza tez w ogrodzie ze swieczkami na 1 listopada..
    Mam tez 2 psy.

Chyba moge to bez komentarza zostawic. :D :D :D

Tamka, mizzelka lubią tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    tak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi
    no ja byym wlasnie wzięła ten zestaw z 30 sztuk owulacyjnych i 5 sztuk ciążowych z czego jeszcze tych drugich bym dokupiła więcej i więcej.......

Daisy lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę :) Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p

mizzelka, Daisy, julita, Bara112 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P
    no pewnie :D ale nie wiadomo do kiedy będzie mnie to trzymać hahah :D

jakoś brzuch mam twardy.. ble.
    a co do piersi to juz nie obserwuje, bo są dziwadłami :O

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę :) Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p
    wierzę oj wierzę, ale ten pre test mniej czuły skurwensyn :D to olej go nawet jak się pokaze jedna krecha, beta beta i jeszcze raz beta<3

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze zainwestuje w dobry termometr owulacyjny.. bo mam aby jedne miejsce po przecinku i ciężko to analizować :) nie wiem czy ten rtęciowy czy ten microlife..

czekają mnie zakupy :D

• Bara112 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    i jeszcze zainwestuje w dobry termometr owulacyjny.. bo mam aby jedne miejsce po przecinku i ciężko to analizować :) nie wiem czy ten rtęciowy czy ten microlife..

czekają mnie zakupy :D

A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne ;)

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizelko, a dlaczego Ty ciągle łykasz wiesiołek? z tego co kojarzę, to dziewczyny rekomendują brać go tylko do owu żeby później nie namieszał

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Anutka ma bete 183 :)

mizzelka, Daisy, Bara112, Tamka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara112 wrote:
    A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne ;)
    z jednej strony mam nadzieję, z drugiej sobie przedstawiam scenariusz że nie ma co robić sobie nadziei ;/
    Jak to przeczytalam to juz na płacz mi się zbiera, jaka ja głupia :(

ale dziękuję za miłe słowa kochana :*

Bara112 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    mizelko, a dlaczego Ty ciągle łykasz wiesiołek? z tego co kojarzę, to dziewczyny rekomendują brać go tylko do owu żeby później nie namieszał
    nie wiedzialam o tym, dzis juz nie brałam :)

Daisy, Tamka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci o Anutce!

Nastepna szczesliwa mamusia, zycze Ci kochana mega nuuuudnej ciazy! tralala.gif

Eh! Ja tez bym chciala :(

Ewa99 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mysle za szału nie było bo brałam oeparol.. to takie siuju muju z wiesiołkiem.. http://www.doz.pl/apteka/p49678-Oeparol_kapsulki_60_szt

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ