X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Kasiu widzisz :) To juz jest nas dwie polecajace :) Ja juz na nich jade ktorys cykl i jestem zadowolona, do tego w tym cyklu z monitoringiem sie wsparlam i badaniami krwi i jak byk testy to potwierdzily. :)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a kochane te same paski co są po złotówce ta?

Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha :D Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty :))))

mizzelka, Tamka, Daisy, Bara112 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz na temat debilnych pytan ludzi nie wspomnę.. ale szkoda nerwow. już się opanowuje! matko.. jaka ja nerwowa :D
    męża nie ma.. a ja bojowo nastawiona..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Tak, bierz te najtansze. Ja juz mam nawet 20% znizki haha :D Pewnie sie facet smieje ja mam apteke w domu normalnie nic tylko w ciazy byc, cale osiedle moze do mnie przychodzic :D
    okej :) a co do owulacji to może też zainwestuje w te testy.. choć wiem co i jak u mnie ale nie zaszkodzi w sumie.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    moj tata mi powiedział tez go pytlai o moją ciaże czy juz jest to sie wsciekł i do mojej mamy mowi jak kurna ktos jeszcze raz zapyta to pokaże im zdjęcie naszego kota że to narazie moja wnuczka bo ja ma chopla na punkcie mojego kota śpi w łozku je z talerza swojego ma swoj pokój no i pania ktora nakażde jego krzywe miauknięcie panikuje ze chory jest hihi nie nie upadłam na głowe tak juz mam kochaaaaaam koty :))))

Ja mam 3 koty, mialam 7, jak sie urodzily malenstwa, potem 5 bo na dwa zapolowal moj pies niestety..2 leza tez w ogrodzie ze swieczkami na 1 listopada..
    Mam tez 2 psy.

Chyba moge to bez komentarza zostawic. :D :D :D

Tamka, mizzelka lubią tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    tak te za złotówke za sztuke tzn ja kupowałam w pakiecie kiedyś 10 owulacyjnych i 2 ciążowe jakos tak ale sa dobre i zawsze to moje zdanie wybierajcie te bardziej czułe 10 bo 20 bobo test jak go pokazałam ginowi to na mnie spojrzal jak na wariatke ze to ujemny test a miłam w kieszeni drugi ten z allegro ale było mu głupio ze mnie zbeształ hihihi
    no ja byym wlasnie wzięła ten zestaw z 30 sztuk owulacyjnych i 5 sztuk ciążowych z czego jeszcze tych drugich bym dokupiła więcej i więcej.......

Daisy lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę :) Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p

mizzelka, Daisy, julita, Bara112 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    ja teraz kupiłam też testy z allegro no i zobaczę jutro czy szczęśliwe : P mizzelka to chyba dobrze, że go nie ma bo by mu się dostało za darmo : P
    no pewnie :D ale nie wiadomo do kiedy będzie mnie to trzymać hahah :D

jakoś brzuch mam twardy.. ble.
    a co do piersi to juz nie obserwuje, bo są dziwadłami :O

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Ja nawet nie wiedziałam że mam taki czulszy test heh,zapodział sie jeden wsród owulacyjnych bo reszta poszła w poprzednie miesiące.Jutro jak cos rano zrobie ten pre test i pojadę na betę :) Narazie uciekam laseczki ochłonąc bo po 3 latach to dla mnie taki cud że nie wiem co mam ze sobą zrobic :p
    wierzę oj wierzę, ale ten pre test mniej czuły skurwensyn :D to olej go nawet jak się pokaze jedna krecha, beta beta i jeszcze raz beta<3

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze zainwestuje w dobry termometr owulacyjny.. bo mam aby jedne miejsce po przecinku i ciężko to analizować :) nie wiem czy ten rtęciowy czy ten microlife..

czekają mnie zakupy :D

• Bara112 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    i jeszcze zainwestuje w dobry termometr owulacyjny.. bo mam aby jedne miejsce po przecinku i ciężko to analizować :) nie wiem czy ten rtęciowy czy ten microlife..

czekają mnie zakupy :D

A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne ;)

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizelko, a dlaczego Ty ciągle łykasz wiesiołek? z tego co kojarzę, to dziewczyny rekomendują brać go tylko do owu żeby później nie namieszał

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Anutka ma bete 183 :)

mizzelka, Daisy, Bara112, Tamka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara112 wrote:
    A ja myśle, ze już nie bedą Ci potrzebne ;)
    z jednej strony mam nadzieję, z drugiej sobie przedstawiam scenariusz że nie ma co robić sobie nadziei ;/
    Jak to przeczytalam to juz na płacz mi się zbiera, jaka ja głupia :(

ale dziękuję za miłe słowa kochana :*

Bara112 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    mizelko, a dlaczego Ty ciągle łykasz wiesiołek? z tego co kojarzę, to dziewczyny rekomendują brać go tylko do owu żeby później nie namieszał
    nie wiedzialam o tym, dzis juz nie brałam :)

Daisy, Tamka lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci o Anutce!

Nastepna szczesliwa mamusia, zycze Ci kochana mega nuuuudnej ciazy! tralala.gif

Eh! Ja tez bym chciala :(

Ewa99 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mysle za szału nie było bo brałam oeparol.. to takie siuju muju z wiesiołkiem.. http://www.doz.pl/apteka/p49678-Oeparol_kapsulki_60_szt

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ