X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie drogie majóweczki:) po założeniu tego postu miałam taką ochotę się wpisac na majowe testowanie, ale niestety zrobiła mi się torbiel, po których miałam dostać anty. Ale po ostatniej wizycie u gina zaskoczenie - torbiel się wchłonęła a na prawym jajniku pęcherzyk:) Co prawda do mojej @ jeszcze 4 dni ale mam zero objawów. Zwykle brzuch mnie bolał już z tydzień przed, sutki zresztą też. W piątek powinna przyjść @ a mnie tu ani brzuch ani sutki nie bolą:) ale za to mam sporo śluzu, a rano oczy mi się nie chcą same otworzyć:) najlepiej to bym przespała do południa:)

Daisy, Bara112 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja waze mizelka 58 kilo a wzrost 155 gdyby nie ta opona bylo by ok Ty sie nie gniewaj to był zart z tymi naszymi opnkami i ciąża :PMIZELKA

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami jak patrze na te szczuplutkie dziewczyny i na swoja opone to mi ochota odchodzi od cwiczen ze zanim zgubie ta opone to juz wciaze zajde i poco mam sie męczyc cwieczeniami wiem wygodna jestem:)

• kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie tez jest sporo sluzu i piersi caly czas bolesne i zylaste, ale brzuch mnie boli i o to sie boje, czy to normalne?

relg8iikn5mn7s8i.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no ja się nie gniewam coś Ty :D

pieprze to co gadają bo by mi głowa od nich pękła.

aniusia to super ze ci się unormowało :) i ładnie się u ciebie zapowiada, trzymam kciuki za ciebie <3

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4 i dobrze ze ci sie wrszcie udało będzie ok zas;ugujesz na wszytko co najlepszego Twoj maluszek tez teraz to tylko do przodu

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    U mnie wlasnie tez jest sporo sluzu i piersi caly czas bolesne i zylaste, ale brzuch mnie boli i o to sie boje, czy to normalne?
    mieszkanko dla malucha się powiększa <3 nie bój się :) jakbyś zemdlała albo nie daj boże skulała się z bólu że ledwo skonasz to nie ma stracha :) musi poboleć, trochę pociągnąć tu i ówdzie żeby miał gdzie się rozwijać :*

Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila - macica Ci sie rozciaga i stad te bole jak na @. Jest to calkiem normalny objaw! Nie stresuj sie tylko ciesz sie :) Kiedy jedziesz na bete? :)

• Aniiusiaaa5 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    generalnie na początku ciąży brzuch też może jak najbardziej pobolewać. To jest chyba spowodowane tym, że macica się rozciąga...ale nie wiem dokładnie czy to na samym początku czy trochę później

• Bara112 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:
    Witajcie drogie majóweczki:) po założeniu tego postu miałam taką ochotę się wpisac na majowe testowanie, ale niestety zrobiła mi się torbiel, po których miałam dostać anty. Ale po ostatniej wizycie u gina zaskoczenie - torbiel się wchłonęła a na prawym jajniku pęcherzyk:) Co prawda do mojej @ jeszcze 4 dni ale mam zero objawów. Zwykle brzuch mnie bolał już z tydzień przed, sutki zresztą też. W piątek powinna przyjść @ a mnie tu ani brzuch ani sutki nie bolą:) ale za to mam sporo śluzu, a rano oczy mi się nie chcą same otworzyć:) najlepiej to bym przespała do południa:)
    Trzymam kciuki ❤️

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bete wybieram sie jutro zeby w piatek powtorzyc po 48h ale jutro rano jeszcze powtorze test :)

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedziele mam termin miesiaczki i wiecie co !? Sutki mi bolą ! jak dotykam to taki dziwny ból..zawsze mi bolą całe piersi a teraz tylko i wyłącznie sutki i brodawki. Mam nadzieje ze to dobry znak ! :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    czasami jak patrze na te szczuplutkie dziewczyny i na swoja opone to mi ochota odchodzi od cwiczen ze zanim zgubie ta opone to juz wciaze zajde i poco mam sie męczyc cwieczeniami wiem wygodna jestem:)

a ja już wezmę się za siebie po ciąży hehe chociaż teraz też by się przydało :D
    177 i jakieś 65

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina zycze zeby to byl dobry znak :) Mnie bola od samej owulacji praktycznie, pierwszy raz w zyciu :D Ale dzisiaj niestety mam wrazenie ze mniej.. Eh! Jeszcze tyle czekania!

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    a ja już wezmę się za siebie po ciąży hehe chociaż teraz też by się przydało :D
    177 i jakieś 65

Julita dobrze wazysz! Ja mam 171 i obecnie 60kg.
    Dla mnie masakra :(
    Jak startowalam z pierwsza ciaza to mialam 49.5 kg i skonczylam na 69.5.
    Co lepsze! Wrocilam migiem do swojej wagi!
    Po 5 latach trzymania max do 52 kg jakos tak sie ulozylo, ze zaczelismy (juz z nowym partnerem ) sie strasznie objadac, gotowac obiadki codziennie itp i przytylam przez 1,5 roku dosc duzo :D
    W miedzy czasie rzucilam fajki, a palilam paczke dziennie marlboro dlugich czerwonych (mniam mniam :D).
    Niedawno jeszcze wazylam 69.5 kg ale udalo mi sie stracic..Jeszcze do tych 55 by sie przydalo chociaz kurde no :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:44

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dla mnie wlasnie zawsze bolą całe piersi, są takie cięzkie (ok tydzien przed @)a teraz wlasnie nie, przd wczoraj poprawiałam sobie piers (zeby lepiej sie ułożyła w miseczce i ręką niechcacy pociagnełam po sutku i brodawce to takie ukłucie poczulam i tak teraz cały czas mam ;)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak ważyłam 52 kilo to bylo super ale poznalam mojego obecnego męża i sie skończylo przytyłam do 58 i za nic nie moge zgubic jak sie postaram i ćwicze wiec sobie odpuściłam iwezme sie za siebie tak jak Julita po ciąży

magdalenka_ka lubi tę wiadomość

• kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny, uspokoilyscie mnie bo ja straszna panikara jestem, postaram sie uspokoic. Moj maz jak mu powiedzialam to zaczal calowac mnie po brzuchu i lezka mu poleciala, a teraz usmiech mu z twarzy nie schodzi - az takiej reakcji sie nie spodziewalam.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Julita dobrze wazysz! Ja mam 171 i obecnie 60kg.
    Dla mnie masakra :(
    Jak startowalam z pierwsza ciaza to mialam 49.5 kg i skonczylam na 69.5.
    Co lepsze! Wrocilam migiem do swojej wagi!
    Po 5 latach trzymania max do 52 kg jakos tak sie ulozylo, ze zaczelismy (juz z nowym partnerem ) sie strasznie objadac, gotowac obiadki codziennie itp i przytylam przez 1,5 roku dosc duzo :D
    W miedzy czasie rzucilam fajki, a palilam paczke dziennie marlboro dlugich czerwonych (mniam mniam :D).
    Niedawno jeszcze wazylam 69.5 kg ale udalo mi sie stracic..Jeszcze do tych 55 by sie przydalo chociaz kurde no :/

ej to mamy taki sam wskaźnik BMI :D ale zawsze chciałoby się mniej na wadze.
    przed moim weselem 1,5 roku temu byłam na diecie Dukana przez 6 m-cy, zrzuciłam 9kg ale po zakończeniu diety nie stosowałam się do jednej zasady i wróciłam do poprzedniej wagi.
    niech mądrzy naukowcy lepiej wymyślą jakieś tabletki na nietycie :)

a jak Ci się udało zejść z 69,5 na 60?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:54

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no a ja co mam powiedzieć :D taka mała a tyle kg :D ale rozeszło mi się nawet spoko :D

daisy.. wywróżyłaś mi zaparcia hahah :D bez kitu..
    a po odstawieniu wiesiołka mam śluz normalny w końcu.. momentami ciągnący się.

Daisy lubi tę wiadomość

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ