Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie drogie majóweczki:) po założeniu tego postu miałam taką ochotę się wpisac na majowe testowanie, ale niestety zrobiła mi się torbiel, po których miałam dostać anty. Ale po ostatniej wizycie u gina zaskoczenie - torbiel się wchłonęła a na prawym jajniku pęcherzyk:) Co prawda do mojej @ jeszcze 4 dni ale mam zero objawów. Zwykle brzuch mnie bolał już z tydzień przed, sutki zresztą też. W piątek powinna przyjść @ a mnie tu ani brzuch ani sutki nie bolą ale za to mam sporo śluzu, a rano oczy mi się nie chcą same otworzyć najlepiej to bym przespała do południa:)
Daisy, Bara112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamilaaa_88 wrote:U mnie wlasnie tez jest sporo sluzu i piersi caly czas bolesne i zylaste, ale brzuch mnie boli i o to sie boje, czy to normalne?
Daisy, Kasia * lubią tę wiadomość
-
Aniiusiaaa5 wrote:Witajcie drogie majóweczki:) po założeniu tego postu miałam taką ochotę się wpisac na majowe testowanie, ale niestety zrobiła mi się torbiel, po których miałam dostać anty. Ale po ostatniej wizycie u gina zaskoczenie - torbiel się wchłonęła a na prawym jajniku pęcherzyk:) Co prawda do mojej @ jeszcze 4 dni ale mam zero objawów. Zwykle brzuch mnie bolał już z tydzień przed, sutki zresztą też. W piątek powinna przyjść @ a mnie tu ani brzuch ani sutki nie bolą ale za to mam sporo śluzu, a rano oczy mi się nie chcą same otworzyć najlepiej to bym przespała do południa:)
-
Kasia * wrote:czasami jak patrze na te szczuplutkie dziewczyny i na swoja opone to mi ochota odchodzi od cwiczen ze zanim zgubie ta opone to juz wciaze zajde i poco mam sie męczyc cwieczeniami wiem wygodna jestem:)
a ja już wezmę się za siebie po ciąży hehe chociaż teraz też by się przydało
177 i jakieś 65
-
julita wrote:a ja już wezmę się za siebie po ciąży hehe chociaż teraz też by się przydało
177 i jakieś 65
Julita dobrze wazysz! Ja mam 171 i obecnie 60kg.
Dla mnie masakra
Jak startowalam z pierwsza ciaza to mialam 49.5 kg i skonczylam na 69.5.
Co lepsze! Wrocilam migiem do swojej wagi!
Po 5 latach trzymania max do 52 kg jakos tak sie ulozylo, ze zaczelismy (juz z nowym partnerem ) sie strasznie objadac, gotowac obiadki codziennie itp i przytylam przez 1,5 roku dosc duzo
W miedzy czasie rzucilam fajki, a palilam paczke dziennie marlboro dlugich czerwonych (mniam mniam ).
Niedawno jeszcze wazylam 69.5 kg ale udalo mi sie stracic..Jeszcze do tych 55 by sie przydalo chociaz kurde noWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:44
-
No dla mnie wlasnie zawsze bolą całe piersi, są takie cięzkie (ok tydzien przed @)a teraz wlasnie nie, przd wczoraj poprawiałam sobie piers (zeby lepiej sie ułożyła w miseczce i ręką niechcacy pociagnełam po sutku i brodawce to takie ukłucie poczulam i tak teraz cały czas mam
-
nick nieaktualnyja jak ważyłam 52 kilo to bylo super ale poznalam mojego obecnego męża i sie skończylo przytyłam do 58 i za nic nie moge zgubic jak sie postaram i ćwicze wiec sobie odpuściłam iwezme sie za siebie tak jak Julita po ciąży
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny, uspokoilyscie mnie bo ja straszna panikara jestem, postaram sie uspokoic. Moj maz jak mu powiedzialam to zaczal calowac mnie po brzuchu i lezka mu poleciala, a teraz usmiech mu z twarzy nie schodzi - az takiej reakcji sie nie spodziewalam.
-
Daisy wrote:Julita dobrze wazysz! Ja mam 171 i obecnie 60kg.
Dla mnie masakra
Jak startowalam z pierwsza ciaza to mialam 49.5 kg i skonczylam na 69.5.
Co lepsze! Wrocilam migiem do swojej wagi!
Po 5 latach trzymania max do 52 kg jakos tak sie ulozylo, ze zaczelismy (juz z nowym partnerem ) sie strasznie objadac, gotowac obiadki codziennie itp i przytylam przez 1,5 roku dosc duzo
W miedzy czasie rzucilam fajki, a palilam paczke dziennie marlboro dlugich czerwonych (mniam mniam ).
Niedawno jeszcze wazylam 69.5 kg ale udalo mi sie stracic..Jeszcze do tych 55 by sie przydalo chociaz kurde no
ej to mamy taki sam wskaźnik BMI ale zawsze chciałoby się mniej na wadze.
przed moim weselem 1,5 roku temu byłam na diecie Dukana przez 6 m-cy, zrzuciłam 9kg ale po zakończeniu diety nie stosowałam się do jednej zasady i wróciłam do poprzedniej wagi.
niech mądrzy naukowcy lepiej wymyślą jakieś tabletki na nietycie
a jak Ci się udało zejść z 69,5 na 60?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:54