Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:szkoda ze nie miałaś acetonu i folijek do zdejmowania.. mi one pomagają jak nie wiem co też kiedyś się zraziłam do żeli ale hybrydy, cudaśne są
W ogóle to babka mi je okropnie zrobiła - nałożyła tyle żelu, ze miałam takie szkarady grubasne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam talent ale nie korzystam z niego
wolę jakieś bukiety czasami... albo z modeliny coś upieprzyć, takie misz masz
a co do testu, już do niego nie zaglądam! zrobiła się bledsza krecha ale widać grubą o 3 razy niż tą co pokazywałam.. ale bledziutkooooo... ;/ że prawie nic nie widać, gorzej niż ten co byl 11dpo. tam to ładnie widać kreche jasnorozowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja tez tak mam ja ma oponke i czasami ktos zapyta ktory to mieisac sraki mieisać kurna baba w rejestracji uginekologa mnie kiedys zwazyla zmierzyla tetno i pow maluszke sie penie dobrze rozwija ja na nia tak spojrzalam ze nie jestem w ciazy taka ma opnke
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No kamilaaa dziekuję,sama jestem w szoku!! Kochane staraczki nie wiem co mam powiedziec ale chyba najważniejsze to NIGDY się nie poddawajcie!!!Ja 3 lata walczyłam i w końcu ujrzałam 2 kreski na teście.Co prawda udało się po 10 miesiącach z tabletkami (Letrozole po 3 tabletki+ovitrelle)ale już nie wierzyłam że doczekam tego momentu.Boję się żeby wszystko było ok i beta potwierdziła w 100%!!!
mizzelka, Tamka, Daisy, Bara112, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny