Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:coś się dzieje, wiemy że żyjemy
a pro po w razie co to jak mam liczyc ze ktory to tydzien ciąży? bo ja głupieje
miesiączka 4 kwiecien, owulka 28 kwiecień....
tak pytam w razie co jak dostane wyniki to na ktory tydz patrzec.....
ciąże liczy się chyba od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, tak więc wychodziłoby na dzień dzisiejszy 6 tydzieńmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Daisy, a które wyniki dzisiaj odbierasz? te z dzisiaj czy z wcześniej? no, kochana, takie męczarnie na kibelku to objaw wysokiego progesteronu!! także, choć nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, zazdroszczę Ci zaparć
Tamka ja te z dzis odbieram. Bylam tu o 7 juz, mialy byc na cito na 10. Moze juz sa ale juz nie ide bo pani gin bedzie je miala w kompie. Po wizycie odbiore w rejestracji. Oni te co do 8 zbiora to od razu robia i tak partiami.Tamka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane u mnie Meksyk, 34 dzień cyklu a przed chwilą w toalecie zauważyłam śluz przypominający śluz płodny, rozciągliwy i przezroczysty i małą kropkę krwi więc nie wiem czy to dni płodne dopiero czy się @ zbliża czy co to ... wrrr ! Ogólnie od kilku dni mam depresyjny nastrój ;/
Mizzelka Trzymam kciuki za betęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:16
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
belldandy wrote:ja w 1 ciąży jak i w obecnej też miałam biegunke zanim się dowiedziałam może to objaw heh?
Macie racje Kochane, musi być dobrze;** w sobote powtórka bety w tym samym lab;)))Daisy lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:mnie niestety nie mdli, nie odrzuca, kawę nadal uwielbiam i idę ją sobie zrobić + śniadanko
mnie też nie mdli, a kawa smakuje jak dawniej;)Tamka lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Śluz płodny mam zwyczaj tuż przed @, ciało zaczyna się oczyszczać.
Anutka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Ofelaine a moze to zagniezdzenie jak krew? Z tym sluzem to masakra..
Aaa co do terminu porodu to jakby teraz zaszla to termin..w urodziny mojej mamy! 29stycznia
Heh chciałabym, dziś jest mi też wyjątkowo niedobrze od rana jestem wyczulona na zapachy.... Hmmm. Bede teraz latać do kibelka co 5 minut i sprawdzać co się tam dzieję na dole
Ja bym chciała urodzić w moje i męża urodziny i cała trójeczka byłaby z 4 maja czyli najlepiej zajść w sierpniu chyba -
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:la ja tez tak zawsze mam że przed okresem mam mnosto śluzu wlasnie takiego jak opisujesz juz nie raz dałam sie nabrac że to moze ciąża
-
nick nieaktualny