Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak nawet będzie to okres to się tez ucieszę bo zacznę nowy cykl a takie czekanie na nie wiadomo co też mnie dobijało. Brzuch zaczyna boleć - chyba się zbliża. Ja okresu nie miałam 9 miesięcy przez tabsy więc prawie zapomniałam jak to jest mieć swój naturalny okres Ale wcześniej żadnych nitek z krwią nie miałam
-
Kasia * wrote:dziewczyny czy zawsze przy zagniezdzaniu jest spadek temperatury u mnie zamist spasc choc na jeden dzien to sie podnosi wie ktoraś ?
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno bara112 teraz te mam juz sporo słuzu jakby wogóle niebyło tej fazy z suchościa czy jak to nazwiecie do owulki mokro teraz tez wmiare hmm moze to jakies zapalenie dotego jajjniki mnie bola codziennie no fakt łśuz nie smierdzi brzydko mówiąc nic nie boli ani nie swedzi nie wiem nie lubie takich niejasnych sytuacji
-
belldandy wrote:Jak nie jak tak! Musi być dobrze;* powiedz mi jeszcze, powtarzałaś betę?
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Pecherzyk pekl ale endo tylko 7mm.. czekam a wyniki. No nie ma szans na zagniezdzenie
"no wiec tak... ja tez miałam zawsze cienkie endometrium... w ciążę zaszłam przy endo 8mm, takze cienkim endo się nie przejmuj- moim zdaniem.. no oby nie było zbyt cienkie np. 3-4 mm, ale od 8mm jak widac się udaje...
Swego czasu tez byłam na clo, tez pecherzyki ładnie pekały z z poczęcia nici... w koncu udało mi sie w cyklu w którym nie brałam nic a nic... trzeba wrzucic na luz (wiem ze łatwo sie to mówi bo my staralismy sie 2 lata) takze wiem jak to jest. " -
Kasia * wrote:no bara112 teraz te mam juz sporo słuzu jakby wogóle niebyło tej fazy z suchościa czy jak to nazwiecie do owulki mokro teraz tez wmiare hmm moze to jakies zapalenie dotego jajjniki mnie bola codziennie no fakt łśuz nie smierdzi brzydko mówiąc nic nie boli ani nie swedzi nie wiem nie lubie takich niejasnych sytuacji
-
mizzelka wrote:pierwsze lepsze forum
"no wiec tak... ja tez miałam zawsze cienkie endometrium... w ciążę zaszłam przy endo 8mm, takze cienkim endo się nie przejmuj- moim zdaniem.. no oby nie było zbyt cienkie np. 3-4 mm, ale od 8mm jak widac się udaje...
Swego czasu tez byłam na clo, tez pecherzyki ładnie pekały z z poczęcia nici... w koncu udało mi sie w cyklu w którym nie brałam nic a nic... trzeba wrzucic na luz (wiem ze łatwo sie to mówi bo my staralismy sie 2 lata) takze wiem jak to jest. " -
nick nieaktualny
-
Idę się zdrzemnąć, bo wstałam dziś po piątej i jakoś mnie muli, a i tak obiadu na razie nie robię, a mieszkanie posprzątane.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ofelaine wrote:Jak nawet będzie to okres to się tez ucieszę bo zacznę nowy cykl a takie czekanie na nie wiadomo co też mnie dobijało. Brzuch zaczyna boleć - chyba się zbliża. Ja okresu nie miałam 9 miesięcy przez tabsy więc prawie zapomniałam jak to jest mieć swój naturalny okres Ale wcześniej żadnych nitek z krwią nie miałam
Ja wczesniej miałam nitki czerwone ze sluzem - w poprzedniej ciazy
-
Kasia * wrote:no dokadnie izuniaa na kawke chetnie to sie jakos dogadamy a potem za pare mieisecy izuniaa bedziemy siedziały z pieknymi brzusiami iwybierały wozki :****
-
Kasia * wrote:no bara112 teraz te mam juz sporo słuzu jakby wogóle niebyło tej fazy z suchościa czy jak to nazwiecie do owulki mokro teraz tez wmiare hmm moze to jakies zapalenie dotego jajjniki mnie bola codziennie no fakt łśuz nie smierdzi brzydko mówiąc nic nie boli ani nie swedzi nie wiem nie lubie takich niejasnych sytuacji
Trzymam kciuki by u Ciebie ten śluz i jajniki były objawami ciazy