Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Odsapnelam. Nie ma tragedii wyniki nn 4plus ponoc.
7dpo
Prg20.97 ponoc zajebiscie
E 156. Jest ok nogloby byc blizej 200.
Endo 7.6mm
Dostalam acesan 50 2x1 od dzis i estrogem 2x1
20go beta i jak plus to tel do kliniki umowic usg. Jak ninus to odstawic leki. @ ma byc 24.05.
Jak minus to maz wiazania z hialuronianem i dna plemnika i 14dc wizyta z prg,e, lh.
Jak mnie gin zjebala mowi ze mam swietne wyniki a skoro nie badalam wczesniej endo to kto wie moze takie mam i juz. Mowi ze sie liczy endo ok owu a ja mialam 9..wiec wielkiej roznicy nie ma czyli jest ok. Zyczyla pozytywnego wyniku, nie dzwigac, nie przemeczac sie. Eh! Ten prg chociaz jest zajebisty!
Będzie wszystko dobrze ! nie potrzebnie się zamartwiasz
Daisy lubi tę wiadomość
-
7dpo
Endo 7.6mm
20go beta i jak plus to tel do kliniki umowic usg. Jak ninus to odstawic leki. @ ma byc 24.05.
Jak minus to maz wiazania z hialuronianem i dna plemnika i 14dc wizyta z prg,e, lh.
Jak mnie gin zjebala mowi ze mam swietne wyniki a skoro nie badalam wczesniej endo to kto wie moze takie mam i juz. Mowi ze sie liczy endo ok owu a ja mialam 9..wiec wielkiej roznicy nie ma czyli jest ok. Zyczyla pozytywnego wyniku, nie dzwigac, nie przemeczac sie. Eh! Ten prg chociaz jest zajebisty!Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy, wspaniałe wiadomości! teraz tylko czekać na fasolkę! przecież musi zakiełkować, nie ma powodu, żeby nie!
kurcze, nie pomyślałam, żeby estradiol dzisiaj zrobić... zrobiłam tylko testosteron, progesteron i prolaktynę.. jakoś nie przyszło mi do głowy, że E sprawdzać..Daisy lubi tę wiadomość
-
7dpo
Endo 7.6mm
Jak mnie gin zjebala mowi ze mam swietne wyniki a skoro nie badalam wczesniej endo to kto wie moze takie mam i juz. Mowi ze sie liczy endo ok owu a ja mialam 9..wiec wielkiej roznicy nie ma czyli jest ok. Zyczyla pozytywnego wyniku, nie dzwigac, nie przemeczac sie. Eh! Ten prg chociaz jest zajebisty!Daisy lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Daisy, wspaniałe wiadomości! teraz tylko czekać na fasolkę! przecież musi zakiełkować, nie ma powodu, żeby nie!
kurcze, nie pomyślałam, żeby estradiol dzisiaj zrobić... zrobiłam tylko testosteron, progesteron i prolaktynę.. jakoś nie przyszło mi do głowy, że E sprawdzać.. -
nick nieaktualnytzn dlugi w sensei tydzien zazwyczaj tyle czekałam izuunia gora poltora .no dla mnie to długo bo jak ci pisalam ja che juz i teraz .nie poszlam bo mialam problemy zcisnieniem wylądowałam na pootowiu tam cisnienie 150/100 dostałam tabletki zle sie czułam musiłam iśc na ekg dzisaj musze zbadac tsh ale miłam ok to nie wina tsh bo mailam 2.8 to jest ok ale lekarz sie uparł wie cdzisaj ide juz jest ok cisnienie wmiare wnormie i juz nie skacze jak opętane wie cna czerwiec sie umowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:37
-
Kasia * wrote:tzn dlugi w sensei tydzien izuunia gora poltora .no dla mnie to długo bo jak ci pisalam ja che juz i teraz .nie poszlam bo mialam problemy zcisnieniem wylądowałam na pootowiu tam cisnienie 150/100 dostałam tabletki zle sie czułam musiłam iśc na ekg dzisaj musze zbadac tsh ale miłam ok to nie wina tsh bo mailam 2.8 to jest ok ale lekarz sie uparł wie cdzisaj ide juz jest ok cisnienie wmiare wnormie i juz nie skacze jak opętane wie cna czerwiec sie umowie
miotam się -
nick nieaktualnybede dzisaj kolo ciebie ide do remedium po tabletki a jutro krew pobrać ,ja tez miałam isc na monitoring do niego ale moje cisnienie miało inne plany ahah pojde w czerwcu teraz wiem kiedy mam owulke to sie umowie do niego na czerwiec napewno mnie zruga że nie przyszłam w kwietniu bo do niego dzwoniłam ikazał mi przyjsc hi a co ja mogee ze tak mi wywalilo cisnienie .ja zawsze dzwonie do niego ipytam prosze zeby mnie przyjąl szybko no chyba że wrejestracji mnie zapisza za tydzien to nie ale jak za 2 tygodnie to dzownie i pytam czy moge szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:41
-
nick nieaktualnylekarz rodzinny tzn koło ciebie no prawie on jest na ul zofii kossak szczuckiej koło kościola masz za szkoła podstaowwa kosciól za biedronka o tak lepiej to minuta drogi od biedronki na rolnej ahah wszytko jest obok siebie w przeciagu 2 minut drogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mizzelka trzymamy kciuki :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Izuniaa89 wrote:Kasiu to miłej pracy! i dziękuję za pomoc:) u mnie dzisiaj luuuuz
Tamka dziękuję ;*ja myślałam o prolaktynie i progesteronie w 21dc. ale nie wiem czy to ma sens jesli w 1 fazie nie zrobię..
MNie gin uczulała na to, żeby robić wszystkie hormony w tym samym cyklu, nie wiem czemu ale mówiła, że to ważne..