Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rybeńka wrote:Trzymam kciuki za piękną betę i gratuluję ciąży! życzę duuużo zdrówka :*
Będę spokojniejsza jak druga beta będzie ok, mam złe doświadczenie;(
Teraz wierzę, że się udało;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:20
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Na pewno będzie dobrze :* trzeba być dobrej myśli i tak jak pisze Izunia, nie stresuj się bo to dzidzi nie pomaga Kochana :*
A co do spotkania to ja mogę spokojnie do Katowic dojechać o ile się nie zgubię ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nie mogę się doczekać już gina, a to jeszcze kilka godzin. Chce już wiedzieć czy nic mi nie grozi bo martwią mnie te kłucia, gniecenia, ciągniecia w prawym jajniku.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
belldandy wrote:nie mogę się doczekać już gina, a to jeszcze kilka godzin. Chce już wiedzieć czy nic mi nie grozi bo martwią mnie te kłucia, gniecenia, ciągniecia w prawym jajniku.
-
Kasia * wrote::****** buziaczki do bra ide pracowaccholerka ale ja dzisaj czasu przebimbałam na kompie chcialbym go wyłaczyc zeby mnie nie kusił ale nie moge bo na nim pracuje ahahaha masakra do bra bee pózniej
-
Kasia * wrote::****** buziaczki do bra ide pracowaccholerka ale ja dzisaj czasu przebimbałam na kompie chcialbym go wyłaczyc zeby mnie nie kusił ale nie moge bo na nim pracuje ahahaha masakra do bra bee pózniej
Kasiu mam tak samo ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Eh kochanw pije druga kawke, zapodalam sobie juz dowcipnie ten estrofem i polknelam acesan. Musicie mi pomoc i mocno trzymac kciuki. Plis plis. Ten progesteron jest zaskakujaxy 20.97 w 7 dpo zeby to endo sie wzmocnilo. Ponoc jeszcze moze urosnac spokojnie do terminu spodziewanej @..eh nie wiem co mam myslec.
Ale smieje sie bo jak przy takim prg wysokim mam taka tempke na poziomie 36.7 to normalnie jestem zimna jak nie wiem haha skoro to moj szczyt teraz nic tylko beta 20go czyli we wtorek..Tamka, szpilka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Daisy moco trzymam za Ciebie kciuki :* i żeby 20go wyszła pozytywna betka
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Daisy, będzie dobrze, co ma urosnąć , to urośnie! nie denerwuj się
i widzisz - wydawałoby się, że przy tak wysokim prg to powinnaś mieć co najmniej 37! a jednak organizm to nie maszyna i się rządzi swoimi prawamiDaisy lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny :* i pomyslec ze prawiw plakalam tam haha mowoe do nie Widze ze nie ma szans na nic w tym cyklu.. A gin oczy jak wielblad mowi ze mam sie o nic nie obwiniac i jezeli juz dopatrywac sie 'winnego' to w nasieniu..
Jak sie okaze ze to dna i wiazania z hialuronianem wyjda do dupy to nie wiem chyba swiat sie skonczysamira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Dzieki dziewczyny :* i pomyslec ze prawiw plakalam tam haha mowoe do nie Widze ze nie ma szans na nic w tym cyklu.. A gin oczy jak wielblad mowi ze mam sie o nic nie obwiniac i jezeli juz dopatrywac sie 'winnego' to w nasieniu..
Jak sie okaze ze to dna i wiazania z hialuronianem wyjda do dupy to nie wiem chyba swiat sie skonczyDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo gostynia hmmm albo gostyn sory, ale wiem gdzie to niedaleko mnie 10 minut autkiem sory za byk w nazwie ale ja od niedawna w łaziskach mieszkam obok kopalni ale ten swiat mały w katowicach izuniaa :*** tutaj w laziskach wy hmmmm zyc nie umierać a poweidz mi masz gina zmikołowa?kada24 sory za ten byk ale to gostynia matko mam to za rogiem a nie potrafie odmienic dzisaj ogólnie ciezko mi się myśłi robie 10 rzeczy na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:21
-
nick nieaktualny