Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
natt wrote:Uwielbiam te ciągle pojawiające się tu serducha!
my też!)
Anutka lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Belldandy przestan sie tak przejmowac ciagle sie boisz to jest normalne ze boli, macica sie rozciaga i tak ma byc koniec kropka
Eh a mnie juz delikatna zazdrosc zzera ze sie dookola udaje, a mi nie. Jest to oczywiscie pozytywna zazdroscBlondik, Anutka, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Belldandy przestan sie tak przejmowac ciagle sie boisz to jest normalne ze boli, macica sie rozciaga i tak ma byc koniec kropka
Eh a mnie juz delikatna zazdrosc zzera ze sie dookola udaje, a mi nie. Jest to oczywiscie pozytywna zazdrosc -
nick nieaktualnyCoraz więcej cudnie ta lista się czerwieni...
Aż miło popatrzeć... a ja się nie mogę doczekać poniedziałku, żeby już zadzwonić do tej kliniki i wiedzieć na kiedy dostanę termin u tego profesora...
Już mi się powoli skrzydła podcinają... i wczoraj pierwszy raz od roku starań, poczułam taką niemoc i załamkę wiem, że wiele par stara się dużo dłużej niż my, ale jakoś mnie to wczoraj podłamało...
Ale dziś już na szczęście trochę lepiej, choc dalej smutno... -
Daisy Tobie tez sie uda!
MI TEZ SIE NIE UDAJE- WSZYSCY WOKOL SA W CIAZY!!!
mowia ile wazy juz dziecko,a to ze mdlosci a inna idzie kapac malucha , a trzecia ze trzeba wybrac szkole rodzenia i tylko ciagle slucham z kazdej strony o tym!
chyba nie bede wychodzic z domu:(Anutka, Izuniaa89, Daisy lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Belldandy przestan sie tak przejmowac ciagle sie boisz to jest normalne ze boli, macica sie rozciaga i tak ma byc koniec kropka
Eh a mnie juz delikatna zazdrosc zzera ze sie dookola udaje, a mi nie. Jest to oczywiscie pozytywna zazdroscDaisy lubi tę wiadomość
-
postanowilam, ze jak bede w ciazy to nie bede o tym tak trąbic bo ktos naprawde moze to przezywac- ale jak sie przez to nie przechodzi samemu to chyba ciezko sie komus domyslic!
bo ja poslucham, mowie ze super no bo super ze jest maluch czy ciaza- ale potem placze jak glupia!!!!!!! (jak nikt nie widzi)Kasia *, zizia_a, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:Daisy Tobie tez sie uda!
MI TEZ SIE NIE UDAJE- WSZYSCY WOKOL SA W CIAZY!!!
mowia ile wazy juz dziecko,a to ze mdlosci a inna idzie kapac malucha , a trzecia ze trzeba wybrac szkole rodzenia i tylko ciagle slucham z kazdej strony o tym!
chyba nie bede wychodzic z domu:(