Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:dasz rade izunia mnie tego hmm zycie nauczylo zeby nie robic czegos za wczesnie inie cieszyc sie za wczesnie zpoprzedniej ciazy siecieszylam mialam nadziej aomalo tego zyciem nieprzyplacilam ze zyje tez moge podziekowac ginekologowi do ktorego idziesz operowal mnie jest bardzo odbrym lekarzem czlowiekiem pewnie tez dlatego teraz nie zakladam nic z gory iwole poczekac kilka dni niz potem miec mega doła
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Beta 0,2. Wiec szykujemy sie do IUI.
Eh masakra Kochana, ale pociesze Cię, ja mialam nizsza haha
A w ogole powiem Wam ze mam jakis chory film
Zrobilam najgorsza rzecz swiata, ktorej jestem zagorzala przeciwniczka. Zrobilam to chyba w akcie desperacji
Wrocilam do domu mowie a gwoli pogodzenia się z faktami, p*******ę se test 10 pepino..no i wydaje mi sie ze jest cien cienia..po 9h od bety. Wiem ze najgorsza rzecza po becie jest wkrecac sobie cien cienia, ale co mi pozostalo? @ nie ma, boli na @ tez nie ma..juz nie wiem same sutki mi chyba zostały. Pojde troche pograbic moze chociaz cycki zabola
Im wiecej bedzie glosow ze nic nie widac tym lepiej dla mnie.
To cos sie pojawilo po 2 min wiec chyba nie jest to wyschniete miejsce?
http://zapodaj.net/1659cb109153c.jpg.html
Btw usg tydzien temu nie wykazalo zadnych torbieli, niepeknietych pecherzykow itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:22
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie ja tez Eh wiem walnieta jestem. A moze Was kiedy oklamal test pepino? Kupilam w auchanie..5 sztuk, tak w razie 'w', jak to się mówi. Mam troche sluzu takiego rozciagliwego, jakbym miala miec owu, ale tylko ciut, ale rozciagnal sie na 4-5 cm. Chyba pojde zaraz spac az do rana zeby juz doczekac porannej tempki..
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu wlasnie wyczytalam na of od jednej dziewczyny:
'Co do testów Pepino - dziewczyny, one pokazują słabe kreski nawet facetom! z kolei ciężarnym ne pokazują nic ' no nic nie ma co gdybac zobaczymy rano..
Eh wczoraj jeszcze wieczorem palnęłam do męża ' No albo będzie okres, albo ciąża'. Śmialismy się, bo to zabrzmiało tak, jakbym szukala 3ciej mozliwosci
Czy mam rozumiec ze jak mial byc negatyw to byl negatyw? nie bylo zadnych cieni cienia cienia? Nie wiem gdzi emozna kupic jeszcze 10tki..pojechalabym i kupilabym, u mnie w aptekach nawet nie wiedza, ze testy maja rozne czulosci..mowie Wam z reka na sercu. Baba mi powiedziala kiedys w aptece, ze u niej wszystkie mają 99 Miala na mysli % skutecznosci Polozyla mnie na lopatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:35
mizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto fakt pokazuja slabe kreski ale ja tez mialam slaba na pepino a na inych baby cos tam nie bylo zadnych kresek wtedy jak zaszlam w ciaze i jak nie bylam w ciazy to porostu byla 1 kreska mnie nie zawiodly byla slaba kreska u mnie ale byla a reszta nie pokazala nic ina podstawie peino zrobilam bete i mialam 130 betaja uzywam albo pepino albo allegro zadnych inych juz wzyciu nie kupie pepino zawsze pokazal mi to jak bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:44