Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Belldandy, beta ci mówi, czy sie zarodek rozwija. Przy wartości powyżej 1000 widać jajo, a serduszko widać około 7 tygodnia z tego co pamietam.
Anutka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyKasia tak jak Ci pisalam odpuscilam uzupelnianie i od nowego cyklu jak sie nie uda bede uzupelniac:) ja to samo juz bym chciala w piatek sprawdzic ale nie poczekam na dzien mamy w poniedzialek ) a chcialabym juz:((( ja tez w ogolee nie czuje jakbym byla czuje ze znow bedzie rozczarowanie (
-
witam się w nowy dzień mam nadzieję że dla niektórych szczęśliwy
dziś 21 nasza rocznica zaręczyn, więc zobiłam test mimo że dopiero 11dpo no ale niestety negatyw także proszę o wpisanie mnie na 24 wtedy jest termin spodziewanej @ i wtedy zatestuje
daísy strasznie mi przykro :* ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i możesz zbierać siły na następny już owocny cykl
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
belldandy wrote:Dziewczyny;)) Chciałabym już mieć wizytę u gina i zobaczyć moje maleństwo;)))
Pytanko; Czy istnieje jakaś umowna wartość Beta HCG przy której widać już zarodek z bijącym serduszkiem? -
asiek191 wrote:witam się w nowy dzień mam nadzieję że dla niektórych szczęśliwy
dziś 21 nasza rocznica zaręczyn, więc zobiłam test mimo że dopiero 11dpo no ale niestety negatyw także proszę o wpisanie mnie na 24 wtedy jest termin spodziewanej @ i wtedy zatestuje
daísy strasznie mi przykro :* ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i możesz zbierać siły na następny już owocny cykl -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Mi jedenascie dpo wyszedl bladzioch, testuj za 2 dni
ANUTKA ale chociaż bladzioch był, a u mnie nic a nic:( ale pewnie do 24 nie wytrzymam i zatestuje w piątek:) zobaczymy zwłaszcza ze tempka obiecująca, albo termometr mi się zawiesiłAnutka lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Kasia * wrote:juswik kiedy testujesz gdzie ta lista mi umknela
-
belldandy wrote:Dziewczyny;)) Chciałabym już mieć wizytę u gina i zobaczyć moje maleństwo;)))
Pytanko; Czy istnieje jakaś umowna wartość Beta HCG przy której widać już zarodek z bijącym serduszkiem?
Ja swoje maleństwo widziałam w 6+2, biło już serduszko. Widziałam, ale nie słyszałam, bo gin mówi, że w tak wczesnej ciąży nie powinno się puszczać bicia, bo zwiększa się przepływ fal i wszystko się nagrzewa w środku. Zresztą wielu ginów tak uważa.
W 5+2, był tylko pęcherzyk ciążowy widoczny bez zarodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 07:39
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny wpadam na chwilkę pochwalić się swoim szczęściem
http://wrzucaj.net/image/9wXDaisy, olka30, JusWik, Malenq, Kaśka, Rybeńka, sara_nar, natt, gosia_9020, Monifah, kejti91, kierzynka, jonka91, M4DZI4, Kasica34, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
hej życzę Wam miłego dnia http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif a u mnie tak jak myślałam jedna wielka czerwona krecha na teście pepino czułość 10 w sumie jeśli jakimś cudem owulacja jednak była to dziś teoretycznie 9dpo więc i tak by nic nie wyszło ale co tam hulaj dusza zaszalałam w planach mam jutro hCg to będzie 10dpo, no i skoro 8dpo miałam spadek dziś temp. poszła w górę to chyba jutro w razie "cudu" coś już powinno we krwi być.. tak myślę ale się nie nastawiam Ważne,że pogoda cudowna, plany na wakacje extra jest super
-
Chanela wrote:hej dziewczyny wpadam na chwilkę pochwalić się swoim szczęściem
http://wrzucaj.net/image/9wX
gratuluje:)
piękna widoczna krecha także ja raczej na nic nie licze bo ja dziś w 11dpo nie mam nic:)to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA