Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytamka moze masz jakies zaburzenia lutealnej fazy ja ma niski progesteron iczasami tez mi sie tez tak zdarza juz kiedys sie dalam nabrac ze ta kropka ciemnej krwi na wkładce kilka dni przed okresem że to zagniezdzanie ale niestety to malpa wolala juz do mnie że nadchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:06
-
Kasia * wrote:tamka moze masz jakies zaburzenia lutealnej fazy ja ma niski progesteron iczasami tez mi sie tez tak zdarza juz kiedys sie dalam nabrac ze ta kropka ciemnej krwi na wkładce kilka dni przed okresem że to zagniezdzanie ale niestety to malpa wolala juz do mnie że nadchodzi
to kiedyś był u mnie standard, takie 2 dniowe plamienie brązowe przed @ ale zbadałam hormony - wynik był ok, mimo to gin dała mi dupka, którego biorę od owulacji i niestety plamienie zniknęło na cykl-dwa, a teraz wróciło na szczęście w tym cyklu znów zbadałam hormony, odbiorę wyniki dziś lub jutro i będę wiedziała, co tam się dzieje -
U mnie @ mialabyc wczoraj jak narazie brzuch nie boli tempka nie spadla ale niestety sutki przestaly prawie calkowicie bolec a to juz u mnie pewna oznaka ze
@ napewno bedzie
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi co mam myslec o moim wykresie .. z reguły owu mam 21, 22 dc .. wczoraj miałam bole prawego jajnika.. liczylam , że dzis temp skoczy .. dlaczego tak jest jak jest ??? nic juz ie rozumiem.. dodam, ze mamy męski problem i bardzo sie tym przejmuje i chciałabym, żeby sie udalo bo juz brak mi sil. ....
-
Cześć Dziewczyny, wróciłam właśnie z któtkich wakacji w Marakeszu i teraz muszę nadrobić jakieś 50 stron
Miałam piękną pogodę i widoki, temperatura powietrza codziennie +30 w cieniu i słońce pełną parą a i tak się przeziębiłam, teraz męczy mnie katar, kaszel i stan podgorączkowy
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, trzymam kciuki za testerki i powodzenia tym którym się nie udało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:08
Daisy, samira, M4DZI4, Monifah lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny powiedzcie mi co mam myslec o moim wykresie .. z reguły owu mam 21, 22 dc .. wczoraj miałam bole prawego jajnika.. liczylam , że dzis temp skoczy .. dlaczego tak jest jak jest ??? nic juz ie rozumiem.. dodam, ze mamy męski problem i bardzo sie tym przejmuje i chciałabym, żeby sie udalo bo juz brak mi sil. ....
Monia, przede wszystkim - luzzzz, spokojnie jak się będziesz denerwować, to skoczy Ci prolaktyna i nici z czegokolwiek może owulka wie, że tak na nią czekasz i się z Tobą droczy? temperatura może skoczyć nawet kilka dni po owulacji także działajcie sobie z małżem spokojnie, a ona przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:12
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki nie tylko Ciebie iwonka mnie tez glowa boli od rana chyba zatoki nadchodzą dawno nie mialam chorych to najwyższa pora żeby dały o sobie znać pozatym ogolnie zle się czuje więc to chyba ogólno krajowa grypa ahahah a skąd jesteś iwonka? niech ten moj okres przyjdzie bede mogła sie nafaszerowac lekami imi przejdzie a tak apap na zatoki masakra rownie dobrze moglabym zjesć cukierka taki sam efekt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:52
-
nick nieaktualnyAle ja mam infekcje tam na dole ( ehh boję się, że to infekcja grzybiczna czy coś i dupa z zafasolkowania;( jestem załamana.... Obecnie mieszkam już 5 lat w Krakowie a Ty Kasiu skąd jesteś? Czuję , że w tym miesiącu będzie znów rozczarowanie... mam takie przeczucie nie wiem czemu..
-
nick nieaktualnykatowice , no ja tez jakies pol roku temu meczylma siez infekcjami tam hihi po operacji ciagle mnie cos łapało i to kilka razy w miesiacu od jakis 3 mieisecy spokoj no imialam naemie ito ostra po operacji iwonka terazw wyniki sa juz super w porownaniu o grudnia to niebo i ziemia musze sie wybrac wreszcie do tego moje gina niech tam do mnie zajrzy ahah czy wszytko ok )))))))
Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny