Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
zizia_a wrote:01.05 Agnieszka GreenApple,
02.05 Misia79, mar,Vaniliaa
03.05 kwiatuszek789, inezka,
04.05 Lenuś
05.05 Iwka, Nenaaa, zizia_a
06.05 katarinka79, zielarka
07.05
08.05 Kaśka, Tosia 1981, Lila84
09.05 potforzasta, Przedszkolanka
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27,paaulla84
11.05 Krokodylica, Magda_lena88,
12.05 ewelina 27, waszka88
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop,
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu
15.05 slodka100, Brawurka84, sylwiaśta 159, polkosia,
16.05 Landryneczka, rastafanka, Ewa99
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5
18.05 Anutka, aniulkab86, kierzynka, olencja
19.05 Kkarolinaaaa
20.05 ewcia21k,Ania1986
21.05
22.05 Anastazjaaa,
23.05 chmurreczkaa,Dariaa
24.05
25.05 Japoneczka z Porcelany,
26.05
27.05
28.05
29.05
30.05
31.05 Daisy
Dopisałam się....pierwszy raz oficjalnie z Wami będę testowała
mam nadzieję że wytrzymam do poniedziałku:), tak się dobrze składa ze wyjeżdżam na weekend majowy a @ ma przyjść w weekend więc zaczekam do poniedziałku:)zizia_a lubi tę wiadomość
-
zonaboba wrote:ok dziękuje:)
-
dziewcyzny powiedzcie mi zmierzyłam sobie teraz tempkę pod jezykiem po wczesniejszym poł godzinnym spoczynku i mam 37,2 :o a rano o 7 36,00 czy to możliwe aby była taka rozbieżnosc?
temperature ranna mierzę BioSelfem a teraz wziełam zwykły termoemtr elektroniczny chyba bede obiema mierzyła zapisywala i sprawdzała rozbieżnosci -
ja po przedni cykl miałam bezowulacyjny (potwierdzony usg) a wykres wcale nie był płaski... teraz mam jakiś jak w czasie zgonu płaski od linijki więc chyba też bezowulacyjny... jak dla mnie to kazdy cykl jest inny nawet u jednej kobiety nie ma dwóch takich samych a temp. wzrasta czasami na 3 dni przed a czasami 3 dni po owulacji - taką ciekawostkę ostatnio wyczytałam, tutaj na jednym z wątków dot. owulacji więc ja się ciągle łudzę chociaż w tym cyklu ponoć jest luz okaże się jutro
-
Dariaa wrote:dziewcyzny powiedzcie mi zmierzyłam sobie teraz tempkę pod jezykiem po wczesniejszym poł godzinnym spoczynku i mam 37,2 :o a rano o 7 36,00 czy to możliwe aby była taka rozbieżnosc?
temperature ranna mierzę BioSelfem a teraz wziełam zwykły termoemtr elektroniczny chyba bede obiema mierzyła zapisywala i sprawdzała rozbieżnosci -
Dariaa wrote:dziewcyzny powiedzcie mi zmierzyłam sobie teraz tempkę pod jezykiem po wczesniejszym poł godzinnym spoczynku i mam 37,2 :o a rano o 7 36,00 czy to możliwe aby była taka rozbieżnosc?
potforzasta wrote:Dlatego po wstaniu z łóżka się nie mierzy temp. Bo rozbieżność może być znacząca. I mierz jednym bo 2 możesz mieć 2 różne temp. a to tylko może denerwować.
-
Też to gdzieś czytałam że do 7 albo 8 nie pamiętam dokładnie i najlepiej jakby było tylko pół godziny różnicy tzn jak w jeden dzień o 7 to jak nie da rady w drugi tak samo to pół godziny w jedną albo druga.
-
kwiatuszku 1000 postów Ci wpadło
Właśnie ja nie mierzyłam nigdy po wstaniu jakoś mnie to nie ciekawi. -
JA mam najbliższą wizytę dopiero w następnym cyklu w 12 dniu.
-
Magda_lena88 wrote:ja mierzyłam tylko po to by sprawdzić czy ten mój termometr rzeczywiście się nie zawiesił na tych 36,6C
A my to nawet jeden rocznikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 15:32
-
To co ja mam powiedzieć jak Ty już uzależniona??
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
he he to tylko ja mam tak malutko postów mało piśmienna jestem no ja mam jutro to usg przez to, że ten cykl był naturalny bo ubiegły mimo, że pęcherzyk miał 19mm w 13dc to w 16dc miał już 26mm i nie pękł, więc teraz nie brałam CLO by w razie gdyby się nie wchłonął w czasie @ by nie doprowadzić do powstania torbieli lekarz nie chciał ryzykować i chwała mu za to więc teraz sobie jutro pójdę (jak ze stresu nie padnę) i sobie pooglądam co i jak tam czy to coś się wchłonęło i czy może na naturalnym cyklu jakaś owulacja się szykuję bądź była teoretycznie powinna być 16/18dc więc zobaczymy co we mnie piszczy...ale mam też świadomość, że mogą się sprawdzić moje przypuszczenia o cyklu bezowulacyjnym...na ten mój wykres "zgonu" to już patrzeć nie mogę ale zobaczymy byle do jutra a później jakoś to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 15:51
-
Magda nadrobisz
Magda_lena88 lubi tę wiadomość