Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dzwonila lekarka niestety znowu wyszlo negatywnie teraz to juz tylko musze czekac na ta glupia m@lpe niech juz sie pokaze bo tylko wszystko przedluza
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
jestem 13 dpo
8 IUI nie udanych
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:izunia to dobrze ze zadowolona jestes mowiłam Ci ze fajny lekarz nic mu o mnie nie mowiłas bo jak sie dowie że miałam torbiel a on dowiedzila sie pozniej to bede miała bure:)a moge zapyta cdlaczego zlecil ci badanie nasie nia i droznosci? jajowodów
Bo powiedział że trzeba działać. Hormony uważa że są ok (książkowe cykle, bez zaburzeń). Więc uznał, że większe prawdopodobieństwo w jajowodach tym bardziej, ze ja już kiedyś byłam przebadana co do hormonów. -
nick nieaktualnynie musicie narazie nikomu jeszcze mowić rodzice owszem ale podkoniec mieisaca jak wyslecie zaproszenia to wystarczy zalatwcie sobie to co wazne potem informujcie .a dłuog sie staracie ? o dzieicatko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:57
-
Kasia * wrote:nie musicie narazie nikomu jeszcze mowić rodzice owszem ale podkoniec mieisaca jak wyslecie zaproszenia to wystarczy zalatwcie sobie to co wazne potem informujcie .a dłuog sie staracie ? o dzieicatko
wiesz, kiedyś wspominałam, że my rozwodnicy więc w sumie i tak chcemy najbliższą rodzinę (rodzice i rodzeństwo). Ale musimy w weekend usiaść i zastanowic się co i jak grunt, że po slubie mamy zaplanowany 2tygodniowy urlop haha
a widziałam taka piekną suknię dla małej na allegro..
bo ja to sobie szukam takiej "lanej" to i na ciążową będzie się nadawać -
nick nieaktualnyja widze ze ty założyas juz zeten cykl to ciązowy dla Ciebie kurde kochana tempo narzuciłas i ja cie teraz gonic musze zobacz sobie jaka ja miałam tez lana jak to mowisz znasz moje imie nazwisko poszukaj sobie na nk tam sa zdjecia bylam bardzo zadowolona ze swojej i jakbym była wtedy w ciazy to nie byłoby nic widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:10
-
nick nieaktualny
-
Przyszla @
8 IUI nie udanych
nick nieaktualnyiwonka ja 10 wrzesnia 2011 brałam ślub pamietam ze wtedy była walka bokserska adamek kontra kliczko matko wszyscy moi goscie ogladali na mega teelwizorze walke ale tez to byl najpieekniejeszydzien mojego życia ślub taki jaki sobie wymarzyłąm az mi isie lezka w oku zakreciła .miłąm szczęscieze wtedy super zarabiałam imogłam kupowac co chciałam jabralam slub konkordatowy bo mieszkam a duzym rozkopanym miescie i nie chaialm zeby goscie tułali sie po całych katowicach w poszukiwaniu usc wiec brałam slub koscielny aksiadz papiery do usc wysłala i dobrze bo połowa moich gosci zamaist w kosciele po urzedzie wyladowala by w sosonowcu z powodu remontu drogi ahaha .iwonka ja tez czekam na drugi najszczesliwsy dzien mojego zycia na 2 kreski wmoim przypadku to niekoneicznie szczescie czekam na az zobacze kreseczki a potem bijace serduszko na monitorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:28
-
nick nieaktualnyNo ja też konkordatowy bralam:) u mnie w dniu wesela byl remoint i musielismy jechac na okolo 20 min spoznienia w kosciel hehe teraz sie ztego smieje ale wtedy masakra oo ja tak samo mialam idelany slub moze jakies forki podeslesz jak wygladalas? na weselu mialas telewizor?) czad
-
u Was Kochane też taki skwar i upał jak w Bydgoszcz aż się z domu wychodzić nie chce, dobrze, że to co miałam do załatwienia załatwiłam z rana :] bo teraz to zrobiłaby się ze mnie grzanka jedyne czego dziś nie polecam to biegu na autobus myślałam, że wyzionę ducha
ale chociaż jakaś odskocznia i zabicie czasu a jutro powtórka hCg .. ciekawa jestem co wgl. wyniknie z tego całego pokręconego mojego cyklu będzie dobrze
powodzenia testującym i dużo spokoju i wiary dla tych którym się nie powiodło Dziewczyny uda Nam się w końcu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj w Białymstoku 30 stopni w cieniu2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.