Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Oni te paskowe z allegro czy ebay wrzucają hurtowo, bo takich testów chyba nikt nie chce. W dodatku na moich z tyłu jest napisane Made in China oczywiście wkrecam sobie, że może zafasolkowałam a test mnie oszukuje. Dobrze by było
W tych paskowych oni nawet żadnego pojemniczka na mocz nie dają. Samemu trzeba sobie kupić w aptece.
Mam jeszcze sporo tych testów i mój mąż zaraz po owu mi je schował, żeby mnie nie korciło, ale wczoraj nie wytrzymałam i jak go nie było to przeszukałam cały dom i znalazłam je w woreczku za sofą. I siknęłam. Oczywiście negatyw ale im dłużej się gapiłam w ten paseczek tym bardziej widziałam "coś".
Trzeba będzie zamawiać zioła ojca Sroki. Podobno te zioła jakieś cuda czynią! -
Nasturcja wrote:W porządku Kejti. Ja sobie poszperam po Allegro i chyba zamówię. Ile miesięcy piłaś ziółka?
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Wiesz co ja pilam niecaly miesiac, bo juz pod koniec nie moglam tego nawet powachac bo tak mnie odrzucalo. Niesety mi one nie pomogly. Podobno mozna pic przez 3 miesiace a pozniej miesiac przerwy.
No to się dzisiaj dopiero okaże czy Ci pomogły czy nie.
Jeszcze nic nie jest powiedziane na 100%. Wczoraj wstawiałaś fotkę swoich dwóch testów. Pokazałam mężowi i mówił, że widać drugą kreskę. Uwierz mi, jak on już widzi krechę to to musi być ciąża. Trzymam kciuki!! -
Nasturcja wrote:No to się dzisiaj dopiero okaże czy Ci pomogły czy nie.
Jeszcze nic nie jest powiedziane na 100%. Wczoraj wstawiałaś fotkę swoich dwóch testów. Pokazałam mężowi i mówił, że widać drugą kreskę. Uwierz mi, jak on już widzi krechę to to musi być ciąża. Trzymam kciuki!!
Hehe no wlasnie u mnie to samo jest jak juz maz widzi to cos tam rzeczywiscie jestNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny pocieszę Was, bo moja dobra koleżanka robiła testy i dopiero po 3 tyg od spodziewanego dnia okresu wyszedł jej bladzioch, także to nie reguła, że jest te 12-14 dpo i musi juz wyjśc pozytywnie.
A u mnie dziś 19 dpo i 40 dc i zrobiłam betę, bo wizyta u ginka mi się przesuneła, ale niestety wyniki dopiero w poniedziałek będą
-
kasiu przykro mi:(
relacja z wczorajszego ginekologa:
- polip
- jajnik przykleił się do macicy -cokolwiek to znaczy.. skutek taki, że gorzej przechodze owulację z prawego jajnika i dlatego boli aż mi niedobrze
- nadżerka.
lekarz super. Chociaż jak się śmiał, że puści transmisję z badania ginekologicznego na korytarz to chciałam go palnąć
kwestia starań:
- badanie nasienia WHO
- w czerwcu potwierdzić jeszcze raz owulację (w maju potwierdził na podstawie wykresu i usg)
- w lipcu SIS (badanie drożności jajowodów)
Miałam jakiś stan zapalny. Przynajmniej wiem skąd to plamienie w kwietniu..
Dzięki za troskę ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka starała się z mężem o dziecko około 2 lat. Wszystkie badania były zrobione. I on i ona byli w pełni zdrowi. W końcu jak tak naprawdę wrzuciła na luz i wbiła sobie do głowy, że nie zależy jej już na dziecku, zaszła w ciążę. Parę miesięcy po urodzeniu córki znowu zaszła w ciążę. Kolejna córka. Po 8 miesiącach od narodzin drugiego dziecka trzecia ciąża! Urodziła chłopczyka. Teraz chciałaby czwarte, ale jej mąż już wysiada i nie chce
Także dużo daje kwestia psychiki. Każda z nas o tym wie, ale tak ciężko zacząć olewać starania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:12
Izuniaa89, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Moja koleżanka starała się z mężem o dziecko około 2 lat. Wszystkie badania były zrobione. I on i ona byli w pełni zdrowi. W końcu jak tak naprawdę wrzuciła na luz i wbiła sobie do głowy, że nie zależy jej już na dziecku, zaszła w ciążę. Parę miesięcy po urodzeniu córki znowu zaszła w ciążę. Kolejna córka. Po 8 miesiącach od narodzin drugiego dziecka trzecia ciąża! Urodziła chłopczyka. Teraz chciałaby czwarte, ale jej mąż już wysiada i nie chce
Także dużo daje kwestia psychiki. Każda z nas o tym wie, ale tak ciężko zacząć olewać starania.Nasturcja, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Wrocilam wlasnie od gina robila mi usg dopochowe w macicy nic nie widac ale dla mnie to raczej za wszescnie zeby cos zobaczyc.. plamienia ustaly.. dala mi skierowanie do laboratorium na test z moczu szkoda ze tutaj w Holandii nie robia bety.. bd dzisiaj dzwonic z wynikiem a jak nie dostane @ kazala przyjsc za tydzien w piatek.
samira lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia to dobrze ze zadowolona jestes mowiłam Ci ze fajny lekarz nic mu o mnie nie mowiłas bo jak sie dowie że miałam torbiel a on dowiedzila sie pozniej to bede miała bure:)a moge zapyta cdlaczego zlecil ci badanie nasie nia i droznosci? jajowodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:29
-
nick nieaktualny