Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Za 3, 4 dni powinna Ci się wykreślić owulka Dzisiaj masz pierwszą wyższą tempkę
obyś miała rację, ale nigdy tak późno owulacji nie miałam...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyGratuluję wszystkim dziewczyną zaserduszkowanym i trzymam kciuki za wszystkie testujące i staraczki...
Ja sie nie załapałam na kwiecień ze względu na dłuuuugaśny cykl i chyba się to niestety powtórzy niestety dziś 27dc i dalej mam na wykresie dzień wzlotu, dzień upadku i tak na zmianę... żadnego skoku... ani żadnych objawów, żeby się @ miała zbliżać... Dobrze, że za 1,5 tyg mam wizytę u gina... -
natt wrote:5 maja dopiero a tu już 7 kropeczek! cudnie! Oby tak dalej!
Rubi ja też myślę, że to pomimo wszystko plamienie owulacjyjne, na implantacyjne według mnie za wcześnie.
Potforzasta czekam na Twój test i trzymam kciuki, mam wobec Ciebie dobre przeczucia... -
Gratuluje kolejnym koleżankom z serduszkami-wspaniale !
A mnie cały czas "jajka" pobolewają ale chyba od tego, ze wczoraj przez 2 g siedzialam na betonowej ławeczce na meczu żużlowym
Miałam sie w tym cyklu nie doszukiwac objawów i do tej pory nieźle mi szło ale oczywiscie im blizej testowania tym gorzej dla mojej mózgowicy Ech, chcialabym zeby najlepiej juz przyszła @, i szybko do kolejnej owulki. Wiecie co, nie wiem czy tez tak macie, ale ja po kazdym serduszkowaniu w czasie owulacji jestem taka szczesliwa (bo mysle ze moze sie udało). Takie serduszkowanie jest dla mnie inne niz takie "na co dzień". jestem inna?? hehemonaaa85 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Gratuluje kolejnym koleżankom z serduszkami-wspaniale !
A mnie cały czas "jajka" pobolewają ale chyba od tego, ze wczoraj przez 2 g siedzialam na betonowej ławeczce na meczu żużlowym
Miałam sie w tym cyklu nie doszukiwac objawów i do tej pory nieźle mi szło ale oczywiscie im blizej testowania tym gorzej dla mojej mózgowicy Ech, chcialabym zeby najlepiej juz przyszła @, i szybko do kolejnej owulki. Wiecie co, nie wiem czy tez tak macie, ale ja po kazdym serduszkowaniu w czasie owulacji jestem taka szczesliwa (bo mysle ze moze sie udało). Takie serduszkowanie jest dla mnie inne niz takie "na co dzień". jestem inna?? hehe -
Cynamonek30 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/lekarz-stwierdzil-brak-owulacji-a-mamy-ciaze,1831.html
proszę dla dziewczyn co miały cykl "bezowulacyjny'
można ??? można ;pCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
He he ja też miałam nie mieć owu Dobrze że mierzę temp. bo bym nie wiedziała że jednak była A gin był pewien że nie będzie w tym cyklu.
Cynamonek30, kasiatoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:natt mam nadzieję że Twoje przeczucia się sprawdzą Liczę na to
Jakiś czas temu wyczułam trzy ciąże u dziewczyn w pracy. Jakoś tak po prostu. Tutaj też miałam przeczucie do dwóch dziewczyn i oby dwie w ciąży są! Teraz Ty mi ciążą 'śmierdzisz'... Obym się nie myliła.potforzasta, kasiatoja lubią tę wiadomość
-
Och ciążą to nawet śmierdzieć mogę na odległość Mam nadzieję jeszcze nikt nie miał przeczuć co do mnie
-
natt toż Ty jakaś czarownica jesteś
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny