Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurna mogłam nic nie mówić! Teraz będziecie mnie terroryzować
Obiecuję, że jak mi któraś zaśmierdnie to dam znać.
Tylko Wasze chłopy muszą mi trochę pomóc. heheheh!Tamka, kwiatuszek789, Lila84, Nenaaa, kierzynka, kasiatoja, CassieMK, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
hahaa : P tak mi się spodobało, że jak mi się uda w tym cyklu...to zamiast napisać, że są dwie krechy...napiszę, że ŚMIERDZĘ tylko pamiętajcie o tym, żebyście potem mnie z wątku nie wywaliły że piszę głupoty : D
Nenaaa, kierzynka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już to pierdziele, luzuję. Głową ściany nie rozwalę więc olewam system.
Dziś od rana mam cholerne mdłości. Dałam się mężowi zwerbować wczoraj na amerykańską kolację z NBA i ilość sosu czosnkowego w domowych burgerach mnie chyba zabiła... Ciągnie mnie na pawia jak cholera.Anutka lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Ja już to pierdziele, luzuję. Głową ściany nie rozwalę więc olewam system.
Dziś od rana mam cholerne mdłości. Dałam się mężowi zwerbować wczoraj na amerykańską kolację z NBA i ilość sosu czosnkowego w domowych burgerach mnie chyba zabiła... Ciągnie mnie na pawia jak cholera. -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Anutka, moje diabelskie trzecie oko na razie nic nie widzi u Ciebie... mówi, że za wcześnie i trzeba czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 15:14
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, to pewnie jajeczko nie pękło Śluzu było mnóstwo, a testy negatywne. Zawsze wychodziły mi poprawnie, więc raczej nie ma szans na pomyłkę lub felerny test, bo robię 2x dziennie. Kreska bardzo blada jest. No nic, pewnie z majowego testowania nici.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn