Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Picja to może odpuść sobie teraz mierzenie jak już jesteś po owu ? Wiele dziewczyn tak właśnie robi aby uniknąć niepotrzebnego stresu
Też o tym myslałam, ale przez to że pracuję w domu- nie ma mozliwości, zeby przejść obojetnie obok tego kochanego termometru i nie mierzyć rano;)Edziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Beta 82,48
Super!
i jaki nowy avatar - cudownie adekwatny
Spokojnej ciąży życzę :*Summerka lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja obstawiałabym u Ciebie jednak owulkę w 12dc, chociaż tempka na to nie wskazuje, ale również temperatura nie potwierdza owulki w 19/20dc, a śluz wcale. Oczywiście mogę się mylić. Wiem, że nie dowierzasz, że się udało w pierwszym cyklu i raczej podchodzisz do sprawy jako realista, ale może akurat. Beta rośnie. Czy przy torbielach też wzrasta poziom bety?
alinka lubi tę wiadomość
-
Nie mam pojęcia czy przy torbielami wzrasta beta, no i chyba by miała @, mimo tego. Co do tempki, to nia sie nie sugeruje, bo wstaje w nocy do małej. Najpierw myślałam, ze owulka była wladnie koło 12,13 dc, bo testy ovu, chociaz negatywne, miały dwie kreski, a w 17 dc juz nie miały, wiec czy potem byłaby owulka? Cholera?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 15:17
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Nie mam pojęcia czy przy torbielami wzrasta beta, no i chyba by miała @, mimo tego. Co do tempki, to nia sie nie sugeruje, bo wstaje w nocy do małej. Najpierw myślałam, ze owulka była wladnie koło 12,13 dc, bo testy ovu, chociaz negatywne, miały dwie kreski, a w 27 dc juz nie miały, wiec czy potem byłaby owulka? Cholera?
Morwa, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo popieram dziewczyny. Summerka, matko zalozycielko majowych staraczek i ciezarowek wez nie mysl bo kombinujesz za bardzo. I nie ma wzrostu bety przy torbielach! Do pionu i nei zameczac zabki takimi myslami!
Morwa, Summerka, littleladybird, paznokietek, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny