Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Edziulla wrote:Nie, nie dostałam. Nawet bólów jak na @ niw mam tylko lekkie ciagniecie w podbrzuszu i bol plecow.
Też myślę, jak inne dziewczyny, że powinnaś powtórzyć jutro test, bo ten dziwnie wygląda, mimo niewyraźnego zdj - trzymam kciukiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
paznokietek wrote:Ja jutro idę na bete. Zalecenie lekarza, żeby mógł ustalić pierwszą wizytę.
No super - ciekawe kiedy wynik będzie ??
Już czekam zniecierpliwiona i cichutko gratuluje, aby nie zapeszyćZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyAbra wrote:No super - ciekawe kiedy wynik będzie ??
Już czekam zniecierpliwiona i cichutko gratuluje, aby nie zapeszyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Sama nie wiem kiedy wynik Wczoraj z wrazenia zasnać nie mogłam, a dzisiaj obudziłam się po 5! Boze, modlę się, żeby było wszystko ok.
Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, więc nie ma wyjścia, tylko MUSI BYĆ DOBRZE!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:58
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Morwa wrote:Ja już powoli przygotowuję się na @ - psychicznie i fizycznie :p Ma przyjść za kilka dni i przyjdzie bo mi już mąż powoli zaczyna wadzić i strasznie mnie denerwuje :p a to oznacza jedno- ogłupienie hormonami mija, więc przylezie wredna żmija
hahaha oby ta żmija Cię ominęła i na roczny urlop "odpłynęła"paznokietek lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny