Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Karolina idź zrób badania będziesz wiedziała.
Jedne będą bolały a inne nie. Nikt ci poziomu prolaktyny z avatara nie wywróży. Mnie np po luteinie bolą piersi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKarolina to ty zrozum zr kazda kobieta ma inaczej zalezy co dla ktorej jest wysoka prolaktyna to ze miescisz sie w normach nic nie znaczy. I mimo tego ze ktos ma wysoka to wcale nie znaczy ze dla tej danej osoby jest wysoka bo w niektorych cyklach moze miec jeszcze wyzsza i na zmiene i wcale nie znaczy ze musi ta osobe bolec. To jest objaw subiektywny i nie da sie go tak zaklasyfikowac ze to od prolaktyny.
-
paznokietek wrote:Byłam na becie wynik jutro albo pojutrze ;/
To się naczekasz, ale oby wyszło dobrze, to czekanie tego wartepaznokietek lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
inaa wrote:ja też mam ból po zewnetrznej stronie juz tydzien przed @, ale nigdy nic nie badalam to nistety nie pomogę
inaaa - a Ty co taka ostatnio wycofana jesteś?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Abra bo w tym cyklu czuje ze nic z tego ... total spokój ... eh czekam do tego października i ide porobic badania .. najprawdopodobniej o ile @ przyjdzie jak zawsze 31 dc to bede miala fazę lutealna 10 dni wiec to chyba za mało
-
inaa wrote:Abra bo w tym cyklu czuje ze nic z tego ... total spokój ... eh czekam do tego października i ide porobic badania .. najprawdopodobniej o ile @ przyjdzie jak zawsze 31 dc to bede miala fazę lutealna 10 dni wiec to chyba za mało
w październiku dopiero planujesz badania i już teraz o tym wiesz?
Czy ja coś przeoczyłam, czy Ty coś źle wpisałaś???Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
wnioskuje po owulacjach ktore miałam 20/21dc a okres przychodzi niemalże zawsze 31 dc. Nie stwierdzam tego na 100 % , ale podejrzewam. Przeczytałam gdzies ze 10 dniowa faza lutealna jest za krótka i moze powodowac bezpłodność. Dowiem sie w październiku bo moj gin powiedział zebym przyszła po roku nieudanych staran i dopiero wtedy bedzie robił badnia
-
inaa wrote:wnioskuje po owulacjach ktore miałam 20/21dc a okres przychodzi niemalże zawsze 31 dc. Nie stwierdzam tego na 100 % , ale podejrzewam. Przeczytałam gdzies ze 10 dniowa faza lutealna jest za krótka i moze powodowac bezpłodność. Dowiem sie w październiku bo moj gin powiedział zebym przyszła po roku nieudanych staran i dopiero wtedy bedzie robił badnia
O matko - długo, ale skoro tak, to miejmy nadzieję, ze się uda wcześniej
A Ty nie robiłaś absolutnie żadnych badań w związku ze staraniami?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Morwa ma trochę racji, bo takie zamartwianie się (domniemaną) krótką fazą lut. niczemu nie służy - ja bym dla spokoju ducha poszła na bad, ale Twoja wola.
Przy czy jednego nie ustaliłyśmy - czy Ty Inaa chodzisz prywatnie czy na NFZ do gina, bo to bywa różnica w podejściu niestetyZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Hej Dziewczyny. Nie było mnie tu xx czasu. Ja ciągle w biegu, remonty, przeprowadzki, dorywcza opieka nad chrześniaczką, ciągłe spotkania w sprawie pracy. Już nawet nie wiem który dzień cyklu mam Pozdrawiam Was i gratuluję małych Żabek i trzymam kciuki za resztę dziewczyn.
-
robił mi jedynie cytologie, usg i usg brzucha. Jest bardzo dobrym lekarzem i specjalista od niepłodniosci i in vitro. Pewnie nie chciał blokowac psychicznie i tyle. W tym cyklu taki spokój mam ze hej, pewnie zaczne sie nakrecac od 8 dpo ale jakos watpie, po ostatnim rozczarowaniu. Nic sie nie zrobi płaczem, nie przyspieszy sie czasu , lato wakacje przed nami wiec nie ma tego złego
do gina chodze prywatnie ale do niego to termin 3 miechy naprzódWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:23
-
emilkaaa wrote:Hej Dziewczyny. Nie było mnie tu xx czasu. Ja ciągle w biegu, remonty, przeprowadzki, dorywcza opieka nad chrześniaczką, ciągłe spotkania w sprawie pracy. Już nawet nie wiem który dzień cyklu mam Pozdrawiam Was i gratuluję małych Żabek i trzymam kciuki za resztę dziewczyn.
Powiem Ci, że to może być dla Ciebie bardzo dobre: nie myśleć wciąż o ciąży i dziecku - jak ja o tym marzę
Życzę Ci, aby dzięki nie myśleniu się udałopaznokietek lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...