Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
robi się co raz tłoczniej na majowej liście
ja jak tylko dostanę owulację, to wpiszę się na konkretny terminSummerka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Witam wszystkie Pabie.Ja poprosze o wpisanie na 9 Maja.To jest nasz 4 cykl staran.W ostatnim raczej nie bylo owulacji bo mnie jajniki wogole nie bolaly.A zawsze mialam taki bol w dni plodne ze czasami chodzic nie umialam...Oby jak najwiecej zielonych groszkow sie tu znalazlo.Powodzenia
-
Cześć dziewczyny.
ja testuje 2 maja o ile @ nie przyjdzie. Staramy się o fasolke od 3 cykli. w czwartek idę do gin sprawdzić czy testy owulacyjne nie kłamią
Powodzenia dla wszystkich staraczek.
TO BĘDZIE NASZ MIESIĄC!tapir19, Summerka, Toxey lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Oki, tak wlasnie myślałam Zuzzi, bo zerknęłam dziś ba Twoj wykres;)
No to widzisz, Ridż mnie zaskoczył i przyszedł wcześniej, niż to z mego pokręconego cyklu wynikało. Ale spoko, oszczędziłam trochę luteiny na zaś i nie zdążyłam obsikać testu - poczeka sobie na maj
No i co ja widzę? Doczekałaś się wreszcie RidżaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 01:01
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny chciałam dopisać się do listy na 8 maja. Mam nadzieję ze będzie to owocny miesiąc, bo chciałabym mężowi na rocznicę ślubu- 10 maja dac cudowny prezent;-)"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny poroniłam 2 tyg temu trudno musze sie pogodzić z tym ale nie poddam się tak łatwo !!!!
lek dała mi zielone siwatło czekam na @ pewnie będzie końcem kwietnia a początkiem maj no też mam nadzieje zę maj będzie szczęśliwym miesiącem ponieważ z pierwszą ciąze też zaszłam w maju
pozdrawiam was