Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mężulek wczoraj zapytał mnie czy już @ się już skończyła i czy już możemy działać... na co ja wywaliłam mu z grubej rury, że ja potrzebuję się przytulać, miziać, kochać - a nie "robić dziecko", bo akurat są dni płodne i owulka się zbliża...
No rzesz kur*a!!! Tak się wściekłam, że nic tylko dupką się odwróciłam i poszłam spać...
Ani sława mu nie powiem jak zaczną się płodne dni, ni chu chu...
ciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Lekarz powiedzial mi ze podobno jest, jesli jeden byl krotki to potem organizm musi nadrobic ten tydzien czy ile i kolejny o tyle dluzszy zwykle jest... Ale jak widac sie nie sprawdza ja ostatnio mialam 38 dni i powieszial mi ze teraz moge miec ok 22-26 dni.. W sumie sie czuje jak na okres wiec moze zeczywiscie tak bedzie. po prostu bez owulacji
Pierwsze słyszę o takiej zależności... -
nick nieaktualnyNoo mnie tak lekarz poinformowal jak ostatnio bylam u niego, bo w po odstawieniu anty mialam cykl 24, 28 i 38 dni i on powidzial ze kolejny powinien byc normalny albo krotszy bo organizm sobie wyrownuje te dni... ja tez tego nie slyszalam wczesniej... poczekamy zobaczymy
-
nick nieaktualnyoczywiscie to dziala tylko u osob ktore maja w miare regularne cykle a nie ze zawsze dlugasne.Ale siostry pytalam gdzie jej sie waha cykl do tygodnia to mowi ze zwykle po dluzszym 40 dniowym cyklu kolejny ma zawsze krotszy 27 dni (gdzie jej 40 dni i 27 rzadko kiedy sie zdarza)
-
ciri22 wrote:Noo mnie tak lekarz poinformowal jak ostatnio bylam u niego, bo w po odstawieniu anty mialam cykl 24, 28 i 38 dni i on powidzial ze kolejny powinien byc normalny albo krotszy bo organizm sobie wyrownuje te dni... ja tez tego nie slyszalam wczesniej... poczekamy zobaczymy
oby wreszcie się unormowało i nie były to takie tasiemce -
nick nieaktualny
-
Abra wrote:lada dzień będziesz testować, więc pomyśl co "czują" te, które ledwie po owulacji są...
Albo te co już na okres czekają (jak ja) i do kolejnego testowania meeeeega daleko....
Głowa do góry Kochana!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygusiek85 wrote:kurde ze tez zawsze musze byc w tej "gorszej" polowie hihi ciekawe ile z tych 50% wpada, sadze ze z 30%
Ale wiekszosc wiesz nie sprawdza tych wszystkich glupich rzeczy bo jeszcze sa na lajciku..
Nie przejmuj sie ja tez jestem ta gorszagusiek85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny