Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez wole czekac na owu bo przynajmniej sie nie martwie ze podczas serduszkowania "wytrzepiemy" potencjalnego fasola
Wiem ze to glupia teoria ale jakos to sobie wkrecilam, a lubimy seks w drugiej fazie cyklu, zwlaszcza przed okresem mi sie wyjatkowo ochota zwieksza, mimo ze jest bardziej sucho...
-
Cześć dziewczyny !!!
Piszę po raz pierwszy, chociaż czytam forum od dłuższego czasu. Proszę wpisać mnie na listę, będę testować za tydzień. Staramy się już 20 m-cy, w tym cyklu miałam stymulację clostilbegytem i dostałam zastrzyk z ovitrelle i praca domowabiorę 3x dziennie duphaston i tym razem czuję się jakoś inaczej. Pobolewa mnie brzuch od jakiegoś tygodnia a od 3 dni okropny ból sutków, jakby mi je ktoś przypalił. Zrobiłam sobie wczoraj test, żeby zobaczyć czy po zastrzyku wyjdzie pozytywny, ale była 1 krecha. Wiem, że to za wcześnie i cierpliwie czekam a w niedzielę jak nie będzie @ to w poniedziałek pójdę na betę i już. Powodzenia dla wszystkich oczekujących.
START 2013 endo, adeno, borelioza AMH 0,36
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI 🙁 7A1
05.2016 II ICSI 🙁8A1 [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI 🙁
06.2020 III IMSI 0
06.2021 IV ICSI 8A1, 4 ❄️
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt ♥️
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu 🙁
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸ 7dpt 72,70, 9dpt 178, 14dpt 1709
25dpt ❤️ 6t2d
12+5 usg prenatalne OK 👧
22+2 połówkowe Ok 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 🙁 5bb
16.09.2024 FET 🙁 3bb+4cc
03.2025 V IVF - 2aa ❄️
29.05.2025 FET 2aa ostatni
6dpt ⏸
7dpt 47, 9dpt 105, 12dpt 465,8, 14dpt 1137, 27dpt ❤️ 7.9 mm
-
nick nieaktualnygusiek85 wrote:Ja tez wole czekac na owu bo przynajmniej sie nie martwie ze podczas serduszkowania "wytrzepiemy" potencjalnego fasola
Wiem ze to glupia teoria ale jakos to sobie wkrecilam, a lubimy seks w drugiej fazie cyklu, zwlaszcza przed okresem mi sie wyjatkowo ochota zwieksza, mimo ze jest bardziej sucho...
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie otworzyłam kopertę z testami owulacyjnymi z allegro, jestem ciekawa jak działają, w poprzednim cyklu korzystałam z domowego laboratorium i LH Vitam, jestem ciekawa, oczywiście pierwszy już zrobiony, póki co negatyw ale że zaopatrzyłam się w 50 sztuk to nie będę żałowała siuśków
noo i @ w końcu się skończyła
-
hej dziewczyny,
kiedy powinien byc okres po tabletkach antykoncepcyjnych? tylko nie chodzi mi o ten 1 po odstawieniu tabletek co miałam po 3dniach, tylko o kolejny? -
nick nieaktualnygusiek85 wrote:No wlasnie mnie sie to wydawalo zawsze dziwne, bo mowia ze w owu najwieksza, a ja mam drugi pik wlasnie przed @. Ale widze ze nie tylko ja
moze klub zalozymy
przedokresowych demonek seksu
-
nick nieaktualnypati87 wrote:hej dziewczyny,
kiedy powinien byc okres po tabletkach antykoncepcyjnych? tylko nie chodzi mi o ten 1 po odstawieniu tabletek co miałam po 3dniach, tylko o kolejny? -
Agnesia wrote:ee nie tak powinno być/ Najpierw czekamy na owulacje i cieszymy się gdy si,ę zbliża później czekamy na testowanie
wtedy do niczego nie jest az tak daleko
Czekanie...ja obecnie będę sikać na testy owu
a potem z górki czas mi płynie już oczekując testowania.
Mnie osobiście łatwiej jest czekać na testowanie.
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:
Ja mam tak samo, kurde a dzis 20dc i owu nie ma... Aaaaa a lekarz powiedzial ze skoro ostatni cykl mialam dlugi to teraz powinien byc krotki.... eh... -
nick nieaktualnyLekarz powiedzial mi ze podobno jest, jesli jeden byl krotki to potem organizm musi nadrobic ten tydzien czy ile i kolejny o tyle dluzszy zwykle jest... Ale jak widac sie nie sprawdza ja ostatnio mialam 38 dni i powieszial mi ze teraz moge miec ok 22-26 dni.. W sumie sie czuje jak na okres wiec moze zeczywiscie tak bedzie. po prostu bez owulacji