Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi nawet nie ma z czego wyznaczyć owulacji. Wszystko mam porąbane. na przyszły tydz. umówię się na USG może ono coś wyjaśni. To wczorajsze plamienie daje mi nadzieję, chociaż ten "cykl" spisałam na straty przez niski progesteron. Ale może byłam przed owulacją stąd był taki niski. I teraz będę chodzić zeschizowana i sprawdzać co 5 min, czy nie dostałam @ w sumie dobrze, że wpadło mi przeziębienie, bo nie mogłam ćwiczyć, co jak czytałam nie jest wskazane podczas implementacji
-
nick nieaktualny
-
wlasnie, ja bym normalnie cwiczyla...jak zochodzi sie w ciaze z zaskoczenia to wszystko sie robi...ja zaczelam chodzic na silownie i dziwilam sie ze nie chudne a potem wyszlo ze bylam w ciazy...a dzisiaj zaczelam biegac...2dpo...mysle ze trzebaby sie mega przetrenowac zeby sie nie zagniezdzilokasia
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Justa W, Wiola, wpisać Was na listę? Pliss, jak piszecie, kiedy będziecie testować czy @, z data, to napiszcie czy chcecie, żebym wpisywała Was na listę, bo nie chce, zeby wyszli, ze niektóre "olałam"
-
ciri22 wrote:Dziewczyny a slyszalyscie o przypadkach ze owulacja byla a skoku temperatury nie?
Ciri, byłam u gina w środę i były widoczne pęcherzyki i byłam znowu dzisiaj i jestem już po owulacji. Podobno była w sobotę, a skoku żadnego temperatury nie mam. Ale lekarz to lekarz, więc chyba termometr chowam do szuflady ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:gratuluje wszystkich zabek i trzymam kciuki za kolejne:) wiecie co? Nie znosze tego oczekiwania na @ i ciaglej hustawki- udalo sie,czy nie?wole czekanie na owulacje:)
A ja wole na testowanie czekac ;p bo teraz czekam dalej na owulacje i nie wiem co dalej... -
Zuz_anna wrote:gratuluje wszystkich zabek i trzymam kciuki za kolejne:) wiecie co? Nie znosze tego oczekiwania na @ i ciaglej hustawki- udalo sie,czy nie?wole czekanie na owulacje:)
lada dzień będziesz testować, więc pomyśl co "czują" te, które ledwie po owulacji są...
Albo te co już na okres czekają (jak ja) i do kolejnego testowania meeeeega daleko....
Głowa do góry Kochana!!!Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Abra wrote:lada dzień będziesz testować, więc pomyśl co "czują" te, które ledwie po owulacji są...
Albo te co już na okres czekają (jak ja) i do kolejnego testowania meeeeega daleko....
Głowa do góry Kochana!!!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
z tymi ćwiczeniami wiem wiem, ale i tak choroba wypadła wiec nie mogę ćwiczyć. na szczęście już jest na tyle dobrze, że w środę wrócę. A odkąd zaczelismy się starać zmieniłam ćwiczenia na bardziej spokojne.
Mam takie pytanie (wiem, ekspertka ze mnie jak z koziej dupki trąba)- ile dni po zagnieżdżeniu można siknąć na patyka? -
agatekgagatek wrote:z tymi ćwiczeniami wiem wiem, ale i tak choroba wypadła wiec nie mogę ćwiczyć. na szczęście już jest na tyle dobrze, że w środę wrócę. A odkąd zaczelismy się starać zmieniłam ćwiczenia na bardziej spokojne.
Mam takie pytanie (wiem, ekspertka ze mnie jak z koziej dupki trąba)- ile dni po zagnieżdżeniu można siknąć na patyka?
teoretycznie 6, ale wskazane jest w przewidywanym dniu @, ale jak widzę długość Twojego cyklu, to oczy wybałuszam...
Zrób jutro test skoro masz wątpliwości, ale z porannego moczu koniecznie, to będzie wiarygodniej.Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyagatekgagatek wrote:z tymi ćwiczeniami wiem wiem, ale i tak choroba wypadła wiec nie mogę ćwiczyć. na szczęście już jest na tyle dobrze, że w środę wrócę. A odkąd zaczelismy się starać zmieniłam ćwiczenia na bardziej spokojne.
Mam takie pytanie (wiem, ekspertka ze mnie jak z koziej dupki trąba)- ile dni po zagnieżdżeniu można siknąć na patyka?
Po zagniezdzeniu to po 24 godzinach zaczyna sie hormon twoerzyc wykrywalny w moczu. Ale zeby stezenie bylo takie jak trzeba to ze dwoe doby trzy trzeba poczekac.