Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie 1 test negatywny i już prawie pewna jestem, że @ nadchodzi, bo i piersi bolą jak diabli i brzuch już też, tylko nawet plamienia nie ma, a to podejrzane...
Już bym chciała, żeby przylazła skoro nic z tego i nowa szansa by się zaczęła, a tak to takie zawieszenie w próżni
U mnie majówka też mocno %, bo musiałam chyba utopić te smutki. Wypłakałam się w rękaw koleżance, która też się stara i też bez rezultatu... Wręcz powiedziałam do męża, że chyba tego potrzebowałam (% i wypłakania) i jakoś trochę lepiej się zrobiło
Oby maj okazał się udanym miesiącem - nawet już tak przewiduję, że jeśli @ przyjdzie tak do środy, to mam szanse na owulację w okolicach 19 czyli naszej rocznicy - miło by było "zmajstrować" bobasa po 13 latach bycia razemSummerka lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey - mi przesunęło na wcześniejszy terminy, ale jak widać się to nie sprawdziło, bo nadal nie mam@, a już wg nowej daty miałam mieć...
To wylicza pierwotnie na podstawie długości cyklu, a potem koryguje chyba o długość 2 fazyciri22, Toxey lubią tę wiadomość
To wg mnie wylicza 14 dpo, bo to mój pierwszy cykl tutaj i zanim wyznaczyło owulke, termin @ wyznaczało na podstawie wprowadzonych danych dt długości cyklu, jak ovulke wykryło mi w 19 dc, to @ zaplanowało na 33 dc, potem zmieniło na ovu 12 dc, wiec @ 36dc, a dziś ovu na 20 dc, wiec @ 34 dc.
-
kate55 wrote:Abra, przykro mi :* u mnie też w tym cyklu się nie udało, a tak chciałam mieć na urodziny fajny prezent.
no ja miałam mieć dla męża prezent, ale niestety nie wyszło, ale tak mi strasznie smutno było, bo pierwszy raz po tym jak mu powiedziałam, żre się nie udało, to prawie łzy miał w oczach - wcześniej jakoś lepiej to przyjmował....
Może teraz nam się uda i lato już jako "ciężarne" zaczniemyZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Summerka wrote:To wg mnie wylicza 14 dpo, bo to mój pierwszy cykl tutaj i zanim wyznaczyło owulke, termin @ wyznaczało na podstawie wprowadzonych danych dt długości cyklu, jak ovulke wykryło mi w 19 dc, to @ zaplanowało na 33 dc, potem zmieniło na ovu 12 dc, wiec @ 36dc, a dziś ovu na 20 dc, wiec @ 34 dc.
o matko! To są jakieś dziwne systemy obliczeniowe....
Najlepiej, to żeby nam się w ogóle @ już nie pojawiałaToxey lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Dokładnie, nie ważna data wyznaczenia przez system, @ i tak nie przyjdzie
No u mnie przyjdzie, inaczej chyba mi cycki eksplodują, bo już tak bolą, że szok...Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Marti a mialas owu? Bo wg wykresu nic nie wychodzi... ale moze sie myle...Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny