Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey, ja nie zapisywałam się na testowanie w maju ale możecie mnie wpisac na liste, bo dziś na teście ujrzałam dwie piękne krechy jeszcze to do mnie nie dociera... ponad dwa lata starań bez efektów a tu prosze
wombi, ciri22, Toxey, perła ziemi, gusiek85, mirka14, Mona_M, anja83, JusWik, Emilia77, PeggyOlsen, converse90 lubią tę wiadomość
-
Aniiusiaaa5 wrote:hey, ja nie zapisywałam się na testowanie w maju ale możecie mnie wpisac na liste, bo dziś na teście ujrzałam dwie piękne krechy jeszcze to do mnie nie dociera... ponad dwa lata starań bez efektów a tu prosze
GRATULUJĘ! -
Aniiusiaaa5 wrote:hey, ja nie zapisywałam się na testowanie w maju ale możecie mnie wpisac na liste, bo dziś na teście ujrzałam dwie piękne krechy jeszcze to do mnie nie dociera... ponad dwa lata starań bez efektów a tu prosze
No to gratuluję serdecznie i spokojnej ciąży życzęZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyAniiusiaaa5 wrote:hey, ja nie zapisywałam się na testowanie w maju ale możecie mnie wpisac na liste, bo dziś na teście ujrzałam dwie piękne krechy jeszcze to do mnie nie dociera... ponad dwa lata starań bez efektów a tu prosze
Super wielkie gratulacje i zdrowka dla Was bo to najwaznuejsze ehh a mnie sie nasz prawie-rok-statan wydaje wiecznoscia warto czekac