X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
Odpowiedz

Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie spadek temperatury ale ani grama plodnego sluzu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś też spadek :(

• agatekgagatek Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o staraniach powiedziałam tylko jednej koleżance, a reszta tylko wie że mamy podejście jak będzie to będzie ;) oczywiście nie mamy takiego podejścia, a zwłąszcza ja nie mam, ale nikt nie musi o tym wiedzieć :D
    Ciri niejednokrotnie dziewczyny zachodziły w ciążę sądząc, że mają śluz niepłodny także wiesz :) moja @ się rozkręca powoli, ale jak do piątku nie rozkręci się porządnie w sb zrobię test przed imprezą

da81e5d9f8614d1ea87989037e9ca32f.png
    4b9aynqxuoxf1adr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ale i tak u mnie sluz plodny byl w czasie kiedy skoku temperatury nie bylo wiec w sumie nie wiem o czym myslec z tym. Jak mi sie uda to przekabace go dzis na swoja stronw jak nie to nie. Zobaczymy czy bedzie skok temperatury bo jak na razie to kicha u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy ja jeszcze mam nadzieje co do Ciebie... choc pewnie ta temperatura i plamienie to zwiastun @.... ;(

• SophieQ Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj negatyw. Czekam na @ :)

"Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj." Rz 12, 21
    270a9c97d521f0ac0a109d663f996a3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce MALPE!!!!

• SophieQ Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie epwnie jak zwykle za trzy tygodnie będzie ;/ w dupie z takim cyklem...

"Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj." Rz 12, 21
    270a9c97d521f0ac0a109d663f996a3e.png
  • Mama84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Dzisiaj wykonałam drugi test ciązowy , i wyskoczyłam druga czerwona kreska a ostatnio była jaśniutka.W piatek beta tak dla świętego spokoju, dam Wam znac jaki wyszedł wynik.
    Summerka poprosze żabke:)

monika_89, converse90, agatekgagatek, Jagah, justyna14, Summerka, anja83, Toxey, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama u ciebie to dzidzia w brzuszku!
    Sophie nie jestes sama! U mnie tez kicha bo nie wiadomo kiedy i co i dlaczego

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama84 wrote:
    Hej
    Dzisiaj wykonałam drugi test ciązowy , i wyskoczyłam druga czerwona kreska a ostatnio była jaśniutka.W piatek beta tak dla świętego spokoju, dam Wam znac jaki wyszedł wynik.

Kochana, wielkie gratulacje!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ivy ja jeszcze mam nadzieje co do Ciebie... choc pewnie ta temperatura i plamienie to zwiastun @.... ;(

Dzięki kochana. Nie wiem, jakiś ten cykl zupełnie inny niż wszystkie więc naprawdę myślałam że się udało, tymbardziej że zawsze do tej pory udawało się za 1 razem razem... Siedzę właśnie w kolejce na badania krwi, mam też skierowanie na betę, wszystko się wyjaśni..

Mama, wielkie gratulacje!!

• Abra Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama84 wrote:
    Hej

Baaaaaaaaaaardzo serdecznie gratuluję i zdrowia Wam życzę i spokojnej ciąży :)

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja to chyba okres juz dzis albo jutro. Szyjka sie lekko uchylila sluz grudkowaty i duzo przy szyjce nix nie wylatuje... brzuch pobolewa i cycki i ten spadek emperatury nie duzy ale zawsze.

• inaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie owulka do 48 godzin hehe ... wychodzi na to ze zawsze za wczesnie serduchowalismy bo w 14,15,16 dc a owulki teraz sie okazało ze mam 20 dc . Się okazało bo jednak nie wolno interpretowac testu lh jako pozytywny gdy nie ma ciemniejsej badz rownej drugiej krechy ... przynajmniej u mnie !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Abra Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaaa - weź Ty skasuj ten stary wykres z podpisu, bo ciągle w niego zaglądam :/

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlsnie.ja.yez to zrobilam ;p skasuj go

• agatekgagatek Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SophieQ wrote:
    U mnie epwnie jak zwykle za trzy tygodnie będzie ;/ w dupie z takim cyklem...
    Witaj w klubie! ja już ponad 50 dni :/ i małpa durna ciągle tylko się skrada jakby. Wczoraj byłam wręcz pewna, że dziś rano się obudzę i będzie a tu dupa. a pobolewało wczoraj typowo jak na @, dziś na przemian po prawej i lewej.

Mama84 gratulacje wielkie! :):):)

da81e5d9f8614d1ea87989037e9ca32f.png
    4b9aynqxuoxf1adr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatek u ciebie to ak malo temperatur ze nic nie mozna o tym powiedziec... ;(

• pati87 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    Dziewczyny myślicie że jak rano jutro zrobię betę to już będzie coś?
    najwczesniej beta wychodzi w 8dpo wiem to na przykładzie znajomych, najpozniej 14dpo, ale pewnie są inne jeszcze przypadki...

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ