Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja o staraniach powiedziałam tylko jednej koleżance, a reszta tylko wie że mamy podejście jak będzie to będzie oczywiście nie mamy takiego podejścia, a zwłąszcza ja nie mam, ale nikt nie musi o tym wiedzieć
Ciri niejednokrotnie dziewczyny zachodziły w ciążę sądząc, że mają śluz niepłodny także wiesz moja @ się rozkręca powoli, ale jak do piątku nie rozkręci się porządnie w sb zrobię test przed imprezą -
nick nieaktualnyTak tak ale i tak u mnie sluz plodny byl w czasie kiedy skoku temperatury nie bylo wiec w sumie nie wiem o czym myslec z tym. Jak mi sie uda to przekabace go dzis na swoja stronw jak nie to nie. Zobaczymy czy bedzie skok temperatury bo jak na razie to kicha u mnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzisiaj wykonałam drugi test ciązowy , i wyskoczyłam druga czerwona kreska a ostatnio była jaśniutka.W piatek beta tak dla świętego spokoju, dam Wam znac jaki wyszedł wynik.
Summerka poprosze żabke:)monika_89, converse90, agatekgagatek, Jagah, justyna14, Summerka, anja83, Toxey, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ivy ja jeszcze mam nadzieje co do Ciebie... choc pewnie ta temperatura i plamienie to zwiastun @.... ;(
Dzięki kochana. Nie wiem, jakiś ten cykl zupełnie inny niż wszystkie więc naprawdę myślałam że się udało, tymbardziej że zawsze do tej pory udawało się za 1 razem razem... Siedzę właśnie w kolejce na badania krwi, mam też skierowanie na betę, wszystko się wyjaśni..
Mama, wielkie gratulacje!!
-
Mama84 wrote:Hej
Dzisiaj wykonałam drugi test ciązowy , i wyskoczyłam druga czerwona kreska a ostatnio była jaśniutka.W piatek beta tak dla świętego spokoju, dam Wam znac jaki wyszedł wynik.
Summerka poprosze żabke:)
Baaaaaaaaaaardzo serdecznie gratuluję i zdrowia Wam życzę i spokojnej ciążyZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
u mnie owulka do 48 godzin hehe ... wychodzi na to ze zawsze za wczesnie serduchowalismy bo w 14,15,16 dc a owulki teraz sie okazało ze mam 20 dc . Się okazało bo jednak nie wolno interpretowac testu lh jako pozytywny gdy nie ma ciemniejsej badz rownej drugiej krechy ... przynajmniej u mnie !
-
nick nieaktualny
-
SophieQ wrote:U mnie epwnie jak zwykle za trzy tygodnie będzie ;/ w dupie z takim cyklem...
Mama84 gratulacje wielkie! -
nick nieaktualny
-
Ivy wrote:Dziewczyny myślicie że jak rano jutro zrobię betę to już będzie coś?