Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabek pięknie przybywa aż serce rośnie z radości
GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM
I proszę o wiruski bo bardzo bym chciała w tym cyklu dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam
U mnie dziś 11dc i od trzech dni testy owu identyczne ale nadal jeszcze niestety nie są pozytywne choć chyba niewiele im już brakuje.
paznokietek lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich serdecznie
Ja co prawda obserwuje forum juz od duzszego czasu, jednak zarejestrowaam sie dopiero dzis
O dzidzie staramy sie od 8 cykli, chociaz myslelismy o tym juz duzo wczesniej, ale zawsze bylo jakies "ale". Dopoki czlowiek nie zaczyna sie starac na powaznie nie zdaje sobie sprawy jak czasami trudno jest zajsc w ciaze.
Trzymam za nas wszystkie kciuki.EmWu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Niestety przy moim to by bylo awykonalne ja wiedze chociazby po wyjazdach ze jesli seks jest 3 razy dziennie (a tak mamy podczas wycieczek-nic tylko wieczne wakacje) to spermy czyli i ilosc plemnikow jest tez nacznie zmiejszona wiec to nie jest dla kazdego a jak ktos ma slabszej jakosci sperme badz to wtedy te plemniczki ktore sobie juz wedruja zalewasz nowa fala inny i tym samym tamte zabijasz. Jak w wojsku... wiec to nie jest dla kazdego wiec jesli komus wyszlo to gratuluje ale jesli nie to moze sie okazac ze ograniczajac seks do co drugi dzin zajdzie od razu. (Duzo takich wukresow wlasnie widzialam jak przegladalam ze ze odsetek tych co zachodzily w ciaze przy codziennym seksie jest mniejszy niz tych co uprawialy seks co drugi dzien. To tylko tak dla informacji kazdy robi tak jak ma na to ochote bo to najwazniejsze
nataliano, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny