Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anika trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Ja przed godzina dostałam też lekkiego plamienia, dosłownie różowa smuga w śluzie na papierze ale i tak się wystraszyłam. Mam nadzieje, że to tylko jakieś naczynko a nie zapowiedź czegoś większego. W sumie to wyczytałam że jesteś dwa dni przede mną zafasolkowana wiec jesteśmy na tym samym etapie. Tyle, że ja mam wizytę u gina dopiero w piątek.
-
anika wrote:Iwka trzymam kciuki.
Kolejne usg mam w pon. Sadze tez bedzie za wczesnie
Dziękuję baaaardzo sa potrzebne
Też tak myślę, że może być za wcześnie - ważne że pęcherzyk jest teraz musi się prawidłowo rozwinąć. Spytaj się przed usg czy nowy sprzęcior mająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 23:03
deJzi lubi tę wiadomość
-
mamuleska wrote:Iwka wrote:Emilka WSK, mamuleska jak by co pomogę w nowej firmie właśnie się przekwalifikowuje z główną A ogólnie już mam sp. zarządzanie przedsiębiorcą, marketing oraz inwestycje i nieruchomości wiec coś już się wie
sylwia1808 ja też ma 32 d cykle i teraz byłam w 13 dc i dominujący ma narazie 16 mm a byłam 10.05 teraz zaprasza 13.05 endo 9,6. Więc ten 12-14 dc idź na pierwsze USG
Iwka ja skończyłam akademię medyczną ale poszłam za męża na egzamin pisemny z rachunkowości i dostałam 4+ Więc jakby co, zgłoszę się ale troszkę sama się też znam...
No to zdolniacha jesteś ja jutro mam podatek odroczony i kursy walut więc źle chyba nie będzie tylko mało się uczyłam -
mamuleska wrote:Emilka mam fb ale jak my się tam znajdziemy? Tu od południa kombinuję i nie da się tu nic wysłać. Szczerze mówiąc słabo działa ta strona i gdyby nie fajne kobitki, z nerwów bym sobie dawno stąd poszła.
A jesteście z Emilką "przyjaciółkami" ?jak wejdziesz u góry w zakładkę w społeczność tam sa przyjaciółki i wiadomości prv można wysłać nie działa wam to?
Dobranoc:* -
nick nieaktualnyhejka
zatyczki zatyczkami i dupa blada wstalam o 4 rano i nie umie spac...moi pamowie smacznie spia
ale czuje sie rześka i wyspana.. zrobilam sobie tesciora z innej kolekcji moich testow i krecha slabsza od drugiej ale nie blada.. chyba sie posram do poniedzialku.. dzis termin małpy..
kurcze siedze jak na szpilkach..
Iwka fajnie ze wesoło przynajmniej sie posmiac mozna
Emilka mężuś przestudiował nasze wypowiedzi??
kurcze na ten poniedziałek to kilka osób czeka, niech sie juz skończy ta niedziela, a dla mnie bedzie dluga bo wczesnie wstalam..
ach ide do kuchni sprzatac....
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Nishi może @ idzie? ogólnie szyjka po zapłodnieniu jest miękka - rozpulchniona i zasiniona
a jak sprawdzi czy zasiniona szyjka... wiem ze cipka jest sina to znaczy te wargi sromowe sa bardziej ukrwione
z tych obserwacji to ja juz mam metlik w glowieIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żebyś wiedziała. Dodatkowo latam do kibelka od tyg boli mnie podbrzusze tez od ok. tyg. Byłam pewna ,że to zapalnie pęcherza czy coś w tym stylu. Dzwonie do koleżanki po nr tel do lekarza a ona mi mówi,że dziwne to moje zapalenie pęcherza ,że nie boli ani nie piecze podczas oddawania moczu . I weż tu nie wariuj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny