Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesoło tu dziś od rana:) Ja miałam testować 26.05 ale zatestowałam dzis i niestety lipa:( czekam na @ ktora ma byc w sobote. Co dziwne to temp wczoraj i dzis skoczyla... I tylko nadzieje robi... Myslicie ze moglo byc za wczesnie na test?
-
carolina84 wrote:Wesoło tu dziś od rana:) Ja miałam testować 26.05 ale zatestowałam dzis i niestety lipa:( czekam na @ ktora ma byc w sobote. Co dziwne to temp wczoraj i dzis skoczyla... I tylko nadzieje robi... Myslicie ze moglo byc za wczesnie na test?
mogło być za wcześnie bo ja wczoraj też miałam 11d po owu i nic. to było wczoraj i wczoraj miałam skok, dziś tempka nadal wysoko. jeśli tylko daje nam nadzieję to się wkurzę -
Gdyby nie te plamienia to bym miała wiekszą nadzieję a tak to czuję, że sie @ rozkręci, jak co miesiąc... Zobaczymy czy dzisiaj znowu bede plamic i jaka temp bedzie jutro. Eunika u Ciebie to bardzo obiecująco wygląda.
-
moze akurat szczesliwy strzal
-
carolina84 wrote:moze akurat szczesliwy strzal
oby, mężuś byłby zaskoczony i dumny on najpierw nie chciał a teraz mówi, że może już za 9 miesięcy będziemy mieszkać gdzie indziej. ja się pytam czy jest pewny, że tak od razu mu się udało a on na to, że jasne, hihiMiriam, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj za kazdym razem przezywa porażke tak jak ja. Mimo ze to dopiero 3 miesiąc staran. Co miesiąc ma nadzieję. Ostatnio mówi: "nasze dziecko będzie najmądrzeje na świecie; wszystko bedę mu pokazywał, uczył w piłkę grać, zdjęcia robić (fotografia to jego hobby)" a ja na to "co córkę będziesz uczył w piłkę grać?" "no to może nie ale fotografii będę uczył" Fajnie jak się kiedyś w końcu uda:)
Miriam, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi dał mi "seksualny rozkład jazdy " czyli " od 1 dnia cyklu do 10 zakaz seksu i pieszczot powodujących erekcje jak mąż będzie chciał proszę go przywiązać do kaloryfera z rękami w górze a od 11 do końca seks jak najbardziej wskazany o dowolnej porze dnia i nocy " oj od czerwca chyba go zastosuję chcę zobaczyć minę mojego jak wezmę wskazówki co do przywiązania go do kaloryfera do serca
;oniqa, maximka84, kasiaks lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich w ten zimny dzień dziewczyny co tam słychać u Was u mnie dzisiaj mega skok temperatury niewiem czy jest spowodowany tym że mam wodnisty katar czy tym że fasoleczka będzie w środku w poprzednim cyklu tez miałam katar ale nigdy takiej wysokiej tempki miała któraś tak z Was??
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:eunika moja teściowa spłodzia mi męża w ostatni dzień @ gdy teść był na przepustce z wojska a u Ciebie jest wiecej serduszek niż jedno mój gin powiedział że czasem się tak zdarza że są dwie owulacje w jednym cyklu
jak dla mnie to mogłaby być codziennie owu, hihi wtedy byśmy nie musialy się martwić, na pewno szybko by się udałoMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny