Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Kilka dni temu ginekolog przepisał mi globulki Betadine.od wczoraj zaczelam stosowac. wiec to znazcy ze w tym miesiacu nie moge sie starac o dzidzie prawda?;( moje dni polodne przypadna jakos w trakcie kuracji...warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
-
nick nieaktualny
-
Dream wrote:Witam. Kilka dni temu ginekolog przepisał mi globulki Betadine.od wczoraj zaczelam stosowac. wiec to znazcy ze w tym miesiacu nie moge sie starac o dzidzie prawda?;( moje dni polodne przypadna jakos w trakcie kuracji...
Kochana ja nie znam tego leku ale powinno coś być napisane na ulotce. ja myślę, że powinnaś się wstrzymać, ja jak brałam globulki to miałam poczekać, poza tym te globulki i to tak nie bardzo chyba jeśli masz jakiś problem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDream wrote:Witam. Kilka dni temu ginekolog przepisał mi globulki Betadine.od wczoraj zaczelam stosowac. wiec to znazcy ze w tym miesiacu nie moge sie starac o dzidzie prawda?;( moje dni polodne przypadna jakos w trakcie kuracji...
jeżeli masz infekcję to się wstrzymaj bo możesz zarazić partnera a on później jak ty się już wyleczysz to znowu Ciebie i tak w kółko wiec radzę wstrzymać się jeżeli to infekcja to było poprosić gin też o tabletkę dla partnera kiedyś jak ja złapałam infekcje na basenie to dostałam też tabletkę dla mojego m -
Dunia87 wrote:w sumie to powinno się to wszysto olać a nie ja ciagle wchodze na forum i lookam czy już zaciążyła kolejna )
Ehh ja mam dostac okres w nd inie mam żadnych objów tylko zaj**** ból cycków i merda mi w brzucholku:)
może @ nie przyjdzie? u mnie za to prawie żadnych objawów na @ a i tak pewnie przyjdzie...