Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeunika wrote:hej rano tutaj na chwilkę zajrzałam ale prawie wszystkie chyba spałyście właśnie wróciłam z uczelni, od rana mam potworny ból żołądka i na dodatek jakieś swędzące krostki mi się zrobiły na nogach i oczywiście jak wracałam złapała mnie ulewa i teraz bolą mnie uszy i głowa od przewiania no to sobie ponarzekałam u mnie tempka o dziwo nie spadła ale daję jej jeszcze 2 dni
kurde któraś tu z zafasolkowanych też miała swędzące kostki oj czuje u ciebie zieloną kropkęeunika lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:eunika wrote:hej rano tutaj na chwilkę zajrzałam ale prawie wszystkie chyba spałyście właśnie wróciłam z uczelni, od rana mam potworny ból żołądka i na dodatek jakieś swędzące krostki mi się zrobiły na nogach i oczywiście jak wracałam złapała mnie ulewa i teraz bolą mnie uszy i głowa od przewiania no to sobie ponarzekałam u mnie tempka o dziwo nie spadła ale daję jej jeszcze 2 dni
kurde któraś tu z zafasolkowanych też miała swędzące kostki oj czuje u ciebie zieloną kropkę
gdyby samo przeczucie wystarczyło to już bym była mamusią, hehe -
Mikusia2 wrote:podobno te prawdziwe przeczucie nie zawodzi przy pierwszej ciazy czulam ze sie udalo. teraz jeszcze tego nie czuje dlatego wiem ze predzej czy pozniej dostane @
ja usilnie staram się nie nakręcać i dlatego nie czuję, że to już. Obym się myliłaMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Mikusia pamiętaj, ze ja tu będę jutro o 6 rano czekać na wieści od Ciebie. Przyjmuję tylko pozytywne wiadomości
Miriam to jak @ nie przyjdzie wcześniej, to testujemy razem w przyszły piątek
no kochana mam taką nadzieję 1 czerwca idę do przyjaciół na wesele mam nadzieję że to będzie moje pierwsze wesele bez alkoholowe i to w dzień dziecka -
nick nieaktualny
-
eunika wrote:Mikusia2 wrote:podobno te prawdziwe przeczucie nie zawodzi przy pierwszej ciazy czulam ze sie udalo. teraz jeszcze tego nie czuje dlatego wiem ze predzej czy pozniej dostane @
ja usilnie staram się nie nakręcać i dlatego nie czuję, że to już. Obym się myliła
ja tak samo ale nie bardzo mi to wychodzi -
Mikusia2 wrote:eunika wrote:Mikusia2 wrote:podobno te prawdziwe przeczucie nie zawodzi przy pierwszej ciazy czulam ze sie udalo. teraz jeszcze tego nie czuje dlatego wiem ze predzej czy pozniej dostane @
ja usilnie staram się nie nakręcać i dlatego nie czuję, że to już. Obym się myliła
ja tak samo ale nie bardzo mi to wychodzi
ja na szczęście mam już tylko 2 dni niepewności i albo w jedną albo w drugą... będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny