Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:kaarolaa wrote:witam kochane u mnie sytuacja sie powtarza jak w zeszłym cyklu, juz 3 dzien mam plamienie a @ brak. jutro jak nic sie nie zmieni ide na bete,
moze chcociaz tobie sie uda, ja ani nie jestem w ciazy ani nie mam @
zobaczymy jutro po południu -
kaarolaa wrote:Mikusia2 wrote:kaarolaa wrote:witam kochane u mnie sytuacja sie powtarza jak w zeszłym cyklu, juz 3 dzien mam plamienie a @ brak. jutro jak nic sie nie zmieni ide na bete,
moze chcociaz tobie sie uda, ja ani nie jestem w ciazy ani nie mam @
zobaczymy jutro po południu
kaarolaa czekamy na dobre wieści
-
nick nieaktualnykurde dziewczyny cały dzień siedziałam i zastanawiałam się czy łykać te antybiotyki czy nie i uznałam że wstrzymam się jeszcze kilka dni wolę nie ryzykować a jak się udało i będzie fasokla
żeby mój M nie krzyczał to pootwierałam syropki i wyrzuciłam tabletki do wc żeby myślał że biorę to chyba najlepsze rozwiązanie
;oniqa lubi tę wiadomość
-
a ja Wam powiem że jakoś mam przeczucie że jestem w ciąży nie chce się nakręcać ale po prostu w tamtym miesiącu tak sięnie czułam jak teraz a jakby się okazało że nie jestem to ide zaraz po @ na usg jamy brzusznej żeby sprawdził dlaczego co chwile mam nawracający prezeziębiony pęcherz i czy nie mam jakiejś bakterii która powoduje że nie umie zajśc w ciąże
basiulkaa_89, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania;oniqa lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania
ja też na to czekamjuż sie nie umie doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 15:34
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Miriam wrote:;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania
ja też na to czekamjuż sie nie umie doczekać
ja już praktycznie czekanie mam za sobą bo już w to nie wierzę... oby Wam szybciutko zleciał czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny