Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:kaarolaa wrote:witam kochane u mnie sytuacja sie powtarza jak w zeszłym cyklu, juz 3 dzien mam plamienie a @ brak. jutro jak nic sie nie zmieni ide na bete,
moze chcociaz tobie sie uda, ja ani nie jestem w ciazy ani nie mam @
zobaczymy jutro po południu -
kaarolaa wrote:Mikusia2 wrote:kaarolaa wrote:witam kochane u mnie sytuacja sie powtarza jak w zeszłym cyklu, juz 3 dzien mam plamienie a @ brak. jutro jak nic sie nie zmieni ide na bete,
moze chcociaz tobie sie uda, ja ani nie jestem w ciazy ani nie mam @
zobaczymy jutro po południu
kaarolaa czekamy na dobre wieści
-
nick nieaktualnykurde dziewczyny cały dzień siedziałam i zastanawiałam się czy łykać te antybiotyki czy nie i uznałam że wstrzymam się jeszcze kilka dni wolę nie ryzykować a jak się udało i będzie fasokla żeby mój M nie krzyczał to pootwierałam syropki i wyrzuciłam tabletki do wc żeby myślał że biorę to chyba najlepsze rozwiązanie
;oniqa lubi tę wiadomość
-
a ja Wam powiem że jakoś mam przeczucie że jestem w ciąży nie chce się nakręcać ale po prostu w tamtym miesiącu tak sięnie czułam jak teraz a jakby się okazało że nie jestem to ide zaraz po @ na usg jamy brzusznej żeby sprawdził dlaczego co chwile mam nawracający prezeziębiony pęcherz i czy nie mam jakiejś bakterii która powoduje że nie umie zajśc w ciąże
basiulkaa_89, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania;oniqa lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania
ja też na to czekam już sie nie umie doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 15:34
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Miriam wrote:;oniqa wrote:oby moja podwyższona temperatura nie przerodziła sie w chorobe tylko fasoleczkę już mam 37,2 a nic nie robie tylko siedze na kompie.
kochana ja to samo miałam sprzątać uczyć się do sesji a siedzę w piżamie przy kompie i sprawdzam co rusz tempkę świruje poprostu niech szybko mija okres do testowania
ja też na to czekam już sie nie umie doczekać
ja już praktycznie czekanie mam za sobą bo już w to nie wierzę... oby Wam szybciutko zleciał czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny