Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikusia2 wrote:u mnie @ nadal nie ma jest wiecej bialego kremowego sluzu i wszystko mocno boli
współczuję ci i trochę rozumiem bo ja mam straszny ból jak na @ i ciągle biegam do wc bo myślę że już a to wodnisty śluz. czekam i czekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyn oraz gratuluje wszystkim zafasolkowanym :)nie udzielałam się tu ale czytam was od początku również mam nadzieje że maj przyniesie mi moje wymarzone szczęście.. Mam do was pytanko czy miałyście kiedyś tak że od początku cyklu szyjka była otwarta,po @ śluz był biały ale dosyć wodnisty a od 3 dni jest bardziej gęsty. Dodam że dziś jest 19 dnień cyklu
-
Sasza20 wrote:Witam was dziewczyn oraz gratuluje wszystkim zafasolkowanym :)nie udzielałam się tu ale czytam was od początku również mam nadzieje że maj przyniesie mi moje wymarzone szczęście.. Mam do was pytanko czy miałyście kiedyś tak że od początku cyklu szyjka była otwarta,po @ śluz był biały ale dosyć wodnisty a od 3 dni jest bardziej gęsty. Dodam że dziś jest 19 dnień cyklu
na początku cyklu jest @ więc szyjka musi być otwarta a co do śluzu to przeczytaj ostatnią stronę, to jest baaaaaardzo indywidualna sprawa chociaż 'książkowo' wodnisty jest podczas owu a kremowy w okresie niepłodnym -
Sasza20 wrote:Wiem że szyjka jest otwarta w trakcie @ potem książkowo powinna być zamknięta a u mnie była cały czas otwarta. Nic już z tego nie wiem
można zwariować od tych naszych obserwacji ale ja zauważyłam, że o każdej porze dnia szyjka jest gdzie indziej więc badam o jednej porze. najważniejsze Kochana, żebyś w czasie owu miała otwartą a potem już przez 9 miesięcy zamkniętąMiriam lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki......jak tam dzionek miną? Ja dziś miałam na 7 rano do pracy a obudziłam się 06:56 nieźle co ......hmmm jak by to ująć lekko się spóźniłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 17:12
eunika, Miriam, Mikusia2 lubią tę wiadomość