Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia2 wrote:mnie martwi wszystko bo bole jak na @ sluz kremowy wybuchy goraca a test negatywny dzis wyszedl a @ sie drugi dzien spoznia....
tylko spokój może cię uratować już ci pisałyśmy, że nawet tydzień po @ może dopiero test wyjść, spokojnie czekaj...Mikusia2 lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:eunika i madzia123 dzieki za pocieszenie uwielbiam te forum
ja też się wkręciłam w pisanie na forum pewnie przejdzie mi jak już będę w ciąży bo się bardzo wszystkim i wszystkimi przejmuję a w ciąży potrzeba spokoju ale na razie stąd nie znikam -
eunika wrote:Mikusia2 wrote:eunika i madzia123 dzieki za pocieszenie uwielbiam te forum
ja też się wkręciłam w pisanie na forum pewnie przejdzie mi jak już będę w ciąży bo się bardzo wszystkim i wszystkimi przejmuję a w ciąży potrzeba spokoju ale na razie stąd nie znikam
mam tak samo ja Ty (miasto moje, a wnim... -jakoś mi się tak skojażyło )Miriam lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:gośśka to co ty w nocy robisz!!!!!!!! spać grzecznie a nie przez e charce z roboty wylecieć hihihhi
hahhahahh kurczę te planowanie Rodzinki.pl mnie rzeczywiście wykończy następnym razem biorę wolne w dni około owulacyjne ...... jak myślicie przejdzie to w podaniu o urlop? hihiihMikusia2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to w takim razie ja też się pożegnam chociaż jestem chyba trochę uzależniona jak jutro przyjdzie @ to pewnie będę rozpaczać, na razie jestem w miarę spokojna do jutra
hehe tak idzie się od was uzależnić ja czasami do 23 nadrabiam wasze posty mi jeszcze 11 dni zostało tej nie cierpliwość