Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno kochana ale jaką ty masz tępkę a tylko troszkę ci spadała a mi eh tak jak myślałam cykl stracony łykam od dziś antybiotyk
a co do Tych jajników jak nam się udało zaskoczyć w grudniu to też mnie tak bolały ogólnie to czułam się jak na okres piersi i brzuch bolały wiec nie masz się czym przejmować tylko powoli zaczynać cieszyć -
Miriam wrote:no kochana ale jaką ty masz tępkę a tylko troszkę ci spadała a mi eh tak jak myślałam cykl stracony łykam od dziś antybiotyk
a co do Tych jajników jak nam się udało zaskoczyć w grudniu to też mnie tak bolały ogólnie to czułam się jak na okres piersi i brzuch bolały wiec nie masz się czym przejmować tylko powoli zaczynać cieszyć
jednak poczekam z tą radością, faktycznie czuję się inaczej niż zwykle, nigdy takiego bólu nie miałam a piersi tylko trochę urosły ale nie bolą, no ale wczoraj wieczorem ogromny ból miesiączkowy a @ nie ma to dziwne bo zawsze od razu dostawałam... czekam i mam nadzieję, że doczekam do niedzieli i pozytywnego testuMiriam lubi tę wiadomość
-
dzień doberek dziewczyny
mam do was pytanko. dzisiaj wstałam jakoś wcześnie o 5.30 i wtedy też zmierzyłam tempke i miałam 36,20. później przysnęłam i o 6 jak wstałam też zmierzyłam i miałam 36,50. powiedzcie mi która temperaturę zapisać?
zawsze mierze o godz. 6 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny