Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
basiulkaa_89 wrote:to wiem ale chodzi mi o to ze jak klikacie na basiulkaa_89 to tam pisze BIEZACY WYKRES NA TABLICY i u mnie pisze nie a jak mam zmienic zeby bylo tak???
ja zrobiłam tak: pod wykresem kliknęłam udostępnij wykres i w zakładce wykresy na tablicy zaznaczasz komu chcesz udostępnić i czy i notatki też i klikasz ok. u mnie zadziałało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Miriam wrote:ja mam 2 opakowania z poprzedniej ciąży i recepty na chyba 4 opakowania wiec jak jesteś gdzieś z warszawy mogę Ci oddać
jeżeli o mnie chodzi niestety mieszkam w Tychach
tak o Ciebie a masz recepty na dupka? jak coś to listem moge ci recepte wysłać -
nick nieaktualnyMiriam wrote:kurde niby mówiłam i dostałam duomox na ulotce jest napisane "Lek Duomox można stosować w czasie ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności" no już sama nie wiem czy to jest konieczność czy ewentualnie poczekać kilka dni
nie czekaj, bierz bo gorsze są powikłania po nieleczonym zapaleniu oskrzeli niż antybiotyk w takim przypadku jakby była dzidzia a duomox jest właśnie przepisywany w ciąży lub przy staraniach ...w przypadku choroby !! -
Miriam wrote:;oniqa wrote:Miriam wrote:ja mam 2 opakowania z poprzedniej ciąży i recepty na chyba 4 opakowania wiec jak jesteś gdzieś z warszawy mogę Ci oddać
jeżeli o mnie chodzi niestety mieszkam w Tychach
tak o Ciebie a masz recepty na dupka? jak coś to listem moge ci recepte wysłać
moja teściowa jest położnąa więc w każdej chwili może mi załatwić ale dziękuje za dobre chęciMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Miriam wrote:kurde niby mówiłam i dostałam duomox na ulotce jest napisane "Lek Duomox można stosować w czasie ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności" no już sama nie wiem czy to jest konieczność czy ewentualnie poczekać kilka dni
nie czekaj, bierz bo gorsze są powikłania po nieleczonym zapaleniu oskrzeli niż antybiotyk w takim przypadku jakby była dzidzia a duomox jest właśnie przepisywany w ciąży lub przy staraniach ...w przypadku choroby !!
jak coś to jutro bo dzisiejszą dawke spuściłam w wc przed obawą że mój M będzie krzyczał że się nie lecze a jak łykne teraz to że mam głupie pomysły dostane po uszach a nie chce mi się słuchac jego mendoleniasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny