Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo tak jak u mnie.1urodzila,1 w ciazy.o zesz szlak.
KIEDYS I MY DOSTANIEMY GWIAZDKE Z NIEBA :-*
Bylam u gina,na 7maja mam termin.pytalam czy mozna na dzisale niestety
Powiedzialam w recepcji,ze test wyszedl dodatnio,ze jestem po dziwnym okresie i ze mam mdlosci a babko powiedziala,ze mam zrobic sobie bete po weekenzie i przyjsc na wizyte. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Hej kochane.
Zrobiam test ciazowy i 2wyszla ale bladziutka a teraz jak wyschna to jest taki jej cien doslownie.
Zrobilam test bo dziennie mam mdlosci po kawie,produktach mlecznych,i papierosach.
I co wy na to?co mam myslec?
wiedzialam ze cos na zeczy jest ... lec do ginka i to szybko gratuluje ale niespodziankabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyłam u lekarza i potwierdził diagnoze pierwszego lekarza, ze albo jest to ciaza poroniona albo ciaza pozamaciczna. jutro rano musze isc na bete a po poludniu zadzwonic do gina i podac mu wyniki. mam nadzieje ze to było poronienie a nie ciaza pozamaciczna, bo inaczej długi weekend spedze w szpitalu na sali pooperacyjnej...
-
Ja także po cichaczu gratuluję basiulkaa;) ale wiadomo trzeba jak najprędzej do lekarza
a ja nie wiem co robić... chyba cos mnie łapie gardło boli i leci mi z nosa , sorki za wyrazenie... poradzcie coś , własciwie niewiem czy jest w tym cyklu sens o staranka jak mnie to przeziębienie bierze:( -
nick nieaktualny
-
oj kaaarola z 2 wariantów tych i tak nie takich jakie powinny być to też lepiej by było żeby ominęła cie pozamaciczna , przykro to pisać eh KOchana mocno ściskam , :*
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moje gardło:(( i nosss . Nos czerwony jak u jakiegoś "menelka" po wypiciu biimbru ehhh
poradzcie coś , bo ja naprawde niewiem co robić;(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 17:48
-
nick nieaktualny
-
juicca wrote:moje gardło:(( i nosss . Nos czerwony jak u jakiegoś "menelka" po wypiciu biimbru ehhh
poradzcie coś , bo ja naprawde niewiem co robić;(((
Kochana gorąca woda z solą i wymocz nogi, weż herbate z miodem albo malinową, rutinoskorbin lub cos w tym stylu i do wyrka.I to szybciutko
kaarolkaa kochana trzymam wszystkie paluchy oby to nie była pozamaciczna i byś dostała zielone światełko na majowe staranka:*
baasiulka proponuje zrobić jutro bete i do gina popitalać a z rana jeszcze sikanego zrobić jak masz w zapasie jakiegoś.Odstaw wszystko przez co Cię mdli bo się wykończysz i popijaj wode przegotowaną powinno być Ci lepiej.kaarolaa lubi tę wiadomość