Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kaszlę, ledwo żyję :( byle do 17... i do domu, do łózka ... zaraz zażywam gripex'a . . .

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    A ja kaszlę, ledwo żyję :( byle do 17... i do domu, do łózka ... zaraz zażywam gripex'a . . .

całuję w czółko :**** u mnie teraz pod chatką koszą trawę, a ja sie rozpływam...kocham zapach trawy :D

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    ja kawki nie piję...ale towarzystwo by się przydało bo u mnie za oknem nie lepiej:( też mnie lenistwo ogarnia i czekanie jeszcze 2 dni do 9dc żeby zacząć walkę:)

heh ja tez nie pije kawy jest mi zbedna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:

kuruj sie kochana kuruj i wracaj szybciutko do zdrowia :) dziwne to takie zeby w maju byc chorym szok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    jestem, dawno mnie nie było bo liczylam na kwiecień wciąż :) ale cóż- maj moim miesiącem :)

dejZi
    Nishi- to gdzie wy w tropikach mieszkacie?? Oddawać nam tu temperaturę :D

bardzo chetnie bo u mnie za niedlugo wskoczy do 45 upal i skwar powietrze afrykanskie blllle czasami pada ale piaskiem okropnosc.. kochanie wlochy obok sycylii. na samym dole.

eunika lubi tę wiadomość

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    Emilka WSK wrote:
    jestem, dawno mnie nie było bo liczylam na kwiecień wciąż :) ale cóż- maj moim miesiącem :)

dejZi
    Nishi- to gdzie wy w tropikach mieszkacie?? Oddawać nam tu temperaturę :D

bardzo chetnie bo u mnie za niedlugo wskoczy do 45 upal i skwar powietrze afrykanskie blllle czasami pada ale piaskiem okropnosc.. kochanie wlochy obok sycylii. na samym dole.

O matko polko, zabierz mnie tam!!! kiedy najbliższy lot do włoch, lecę się pakować!!!! :D

002cf1800b.png

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :)
    Maximko zdrowiej nam!
    Ja dopiero wstałam , nastrój straszny...Ta @ już jest blisko ,czuje że zaraz ze mnie wyleci i jeszcze brzuch boli. Przykry dzień i tyle- będę trzymała za was kciuki :)

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    Witam kobietki :)
    Maximko zdrowiej nam!
    Ja dopiero wstałam , nastrój straszny...Ta @ już jest blisko ,czuje że zaraz ze mnie wyleci i jeszcze brzuch boli. Przykry dzień i tyle- będę trzymała za was kciuki :)

nie wywołuj @ z lasu!!!!

deJzi lubi tę wiadomość

002cf1800b.png

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko to się czuje ,ostatnia tabletka wieczorem i jutro już wypatruje :( Zrobiłam wczoraj asortyment na @. Jutro będą fajne spodenki na ciąże w promocji ,ale na co mi to... Jeszcze w zimę kupiłam na wyprzedaży kombinezonek.
    A uj mam doła ,myślałam że może na wyjazd do PL będzie dobra nowina.
    Sorki musiałam się wyżalić :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koza wrote:
    Emilko to się czuje ,ostatnia tabletka wieczorem i jutro już wypatruje :( Zrobiłam wczoraj asortyment na @. Jutro będą fajne spodenki na ciąże w promocji ,ale na co mi to... Jeszcze w zimę kupiłam na wyprzedaży kombinezonek.
    A uj mam doła ,myślałam że może na wyjazd do PL będzie dobra nowina.
    Sorki musiałam się wyżalić :)

Wyżalaj, ja zawsze posłucham :) ja tez mam już butelkę, smoczusie...dostałam z pracy dla bejbusia ale cóż... Jak nie ten miesiąć, tro gin powiedział -on czekac nie będzie- wytacza moim jajnikom wojne i to on wygra razem z dzieciaczkiem! koniec, kropka! Jeśli do czerwca się nie uda (włącznie) to chyba...nie, nie odpuszczę, ale może znjadę jakąś klinike czy coś :) A gdzie to Koza siedzi że do Pl jedzie? hmmm.....? :) Codo ubran ciążowych to moja kochana Mami juz mi kupiła sukienkę, koszulki....ona chce bardziej niż ktokolwiek :)

002cf1800b.png

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko fajnego masz lekarza i jeśli tak mu zależy ,to będzie wiedział cóż z Tobą zrobić :) Super że nie jesteś z tym sama , u mnie nikt nie wie o naszych staraniach tzn. wczoraj jak kupowałam te nieszczęsne podpaski to widziałam że mąż też trochę się zasmucił...
    Mieszkamy w Niemczech , byłam tu na 1 wizycie teraz w kwietniu i mam cichą nadzieje że może będą wiedzieli co i ze mną zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja juz byłam na becie teraz tylko wyniki odebrac i dac znac lekarzowi co wyszło, a potem zobaczymy co dalej lekarz poradzi...

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa - oby się obeszło bez zabiegów ,tylko teraz u was ten długi weekend ,u mnie tylko jutro a ja napisałam że od jutra promocje (ojj nie myślę dziś)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 08:36

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom juz dzis jedziemy do rodzicow jesli oczywiscie beta bedzie niska, bo inaczej szpital mnie przywita na długim weekendzie. wierze jednak ze wszystko jest ok i nie mam sie czego bac. a po niedzieli jesli wszystko bedzie cacy to zaczne starania :)

• Domi81 Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czuję, że @ blisko :( odkąd biorę dostinex moje cykle się jakoś dziwnie skróciły do ok 26dc. byłam na monitoringu w 11 dc i lekarz powiedział mi że już po owu, a normalnie zawsze między 14 - 17 dc i bądź tu mądra :)

[link=https://www.suwaczki.com/]2grddn3jc1wed86g.png[/link]
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi81 wrote:
    a ja czuję, że @ blisko :( odkąd biorę dostinex moje cykle się jakoś dziwnie skróciły do ok 26dc. byłam na monitoringu w 11 dc i lekarz powiedział mi że już po owu, a normalnie zawsze między 14 - 17 dc i bądź tu mądra :)

a powiedz mi jak wyglądaja twoje jajniki, bo ja teraz myślę...miałaś jeden duży pęcherzyk, czy kilka? a teraz są czy juz nie? byłam wczoraj na wizycie i ja myślałam ze już po owu u mnie a lekarz ze sa pecherzyki tylko bez 1 dominującego i ze albo jest przed owu albo juz po ( tak jakby po @) i sa gotowe na następna owu już...to dziwne, boje się ( bo sie naczytałam)ze to.....pcos, nie daj Boże..

002cf1800b.png

• Koza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa- musi być dobrze ,już Ci wystarczy tych stresów :) Na majówce naładujecie akumulatory i do dzieła :)
    Domi81- tak to jest z tymi naszymi organizmami po tych medykamentach ,ale może z tą @ fałszywy alarm.
    Ja to już jestem pewna że nie mam co się testować.

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam takie cykle po 26 dni i owu jest 10-12 dnia, ale wcale sie tym nie przejmuje bo czas mojego oczekiwania jest krotki, szybko zaczynam starania i szybko wiem czy sie udało czy nie? nawet jesli ten cykl masz stracony to nie poddawaj sie bo kolejny moze byc własnie tym szczesliwym :) powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nom juz dzis jedziemy do rodzicow jesli oczywiscie beta bedzie niska, bo inaczej szpital mnie przywita na długim weekendzie. wierze jednak ze wszystko jest ok i nie mam sie czego bac. a po niedzieli jesli wszystko bedzie cacy to zaczne starania :)

a dostalas okres poronilas? sorki ze tak brutalnie pisze ale jezeli poronilas powinno to juz z ciebie wyjsc z okresem bo ciaza byla bardzo malutka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    maximka84 wrote:

kuruj sie kochana kuruj i wracaj szybciutko do zdrowia :) dziwne to takie zeby w maju byc chorym szok.

no dziwne ... ale ja jestem wrażliwa na to .... zjem loda czy coś , trochę zawieje i już gardło łapie :\

kuruję się mam nadzieję że mnie nie rozłoży . . .

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ