Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka z tego co się juz doczytałam to owulacje wykreśla jak masz skok poprzedzony 6 dniami niższych temperatur. Więc owulacje miałaś 25 dc. Też się zdziwiłam jak poprawiłam wykres bo mi się jeden dzień popitolił i odrazu wykreślił mi owulacje tak jak mi pokazywał test owulacyjny.
-
Jaga wrote:Emilka z tego co się juz doczytałam to owulacje wykreśla jak masz skok poprzedzony 6 dniami niższych temperatur. Więc owulacje miałaś 25 dc. Też się zdziwiłam jak poprawiłam wykres bo mi się jeden dzień popitolił i odrazu wykreślił mi owulacje tak jak mi pokazywał test owulacyjny.
cholera by wzięła te wykresyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
deJzi, żeby jeszcze woda była zimna, ale niestety jest ciepła, więc o chłodzącym prysznicu w ciągu dnia mogę zapomnieć. A do tego klima przestała działać dzisiaj, a wiatrak średnio pomaga.
Emilka, mieszkam w Udajpurze, w północnych Indiach. A znalazłam się tutaj, bo wyszłam za mąż za Indusa. O tak Indie są bajeczne….bajecznie gorącesamira lubi tę wiadomość
-
Nishi wrote:deJzi, żeby jeszcze woda była zimna, ale niestety jest ciepła, więc o chłodzącym prysznicu w ciągu dnia mogę zapomnieć. A do tego klima przestała działać dzisiaj, a wiatrak średnio pomaga.
Emilka, mieszkam w Udajpurze, w północnych Indiach. A znalazłam się tutaj, bo wyszłam za mąż za Indusa. O tak Indie są bajeczne….bajecznie gorące
Ale wspaniale... juz mi google zdjęcia pokazuje a jak ze strojem tam u was? i jak wygląda leczenie? Matko poznam Indie ...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco to znaczy podbarwiony???
ja cie nie chce straszyc ale ja mialam brunetne lekkie plamienia i stracilam ciaze. a jak było zagniezdzenie to przy cylku 28 dniowym po owulce w 5 dniu mialam 2 dniowe plamienia krwia. roznie to bywa z tym zagniezdzeniem.
idz jeszcze raz na bete i zobaczysz czy rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:Ale szanse są chyba marne na ciaze?co ?
wczoraj był 25dc. i taka niziutka betka mam nadzieje ze podskoczy
Ania bo cię znajdę i normalnie potrząsne !!!1
odpuśc już to myslenie, ten stres ... bedzie co będzie ... a Ty ponoć do pracy od lipca się wybierasz, czy czerwca ... .zacznij mysleć o czym innym a dzidzia sama się ''zagnieździ'' .... -
nick nieaktualny