Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zaczynam prace z moja praca polega na tym ze werbuje harcerzyków do wynajęcia pomieszczenia turystycznego naszego (tzn reklama) aj zaczyna się sezon wakacji trzeba tam ogarnąć posprzątać trawę przygotować bo wiadomo jak po zimie.. wódę podpiąć, gaz zamówić do kuchni,odmalować.. kupę roboty. itd itd...
na razie się reklamuje od wczoraj i już dzwonią i zaklepują terminy kocham internet... zbawienie moje -
deJzi wrote:hej laseczki jak zaczyna sie dzionek?
U mnie leniwie!! Zaczyna się lato w Indiach, więc niedługo temperatura w dzień przekroczy 40 stopni. Chyba się rozpuszczę!!
A tak w ogóle, to chyba mi się ten cykl "popsuł". Dzisiaj 18dc, jeszcze nie było owulacji, a przynajmniej oyu nie wykryło. Może to stres, może leki, a może ten upał. Albo dostanę miesiączkę później, albo mam cykl bezowulacyjny. fakt faktem, że nie staramy się, ale chcialam poobserwować, przez ten czas kiedy mam kurację, jak zachowuję się mój cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 05:42
-
nick nieaktualny
-
Witam. Nadal czekam na @, zrobiłam dziś dwa testy oba wyszły negatywne. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na okres. Chciałabym żeby już przyszedł, żeby zacząć starania. Bez sensu. Cykl mam 30 dniowy, ovu wyznaczyło mi @ na dziś, a dzisiaj jest 34dc. Okresu jeszcze nie ma, wyniki negatywne. Okresie przyjdź już, nie rób sobie jaj.
-
Hej kobietki:)
Ledwie wstałam z łóżka i gdyby nie fakt , że wstał juz młody a mąż w pracy pewnie dalej bym spała. Pogoda za oknem do dupy , buro i ponuro. Paskudna pogoda , pewnie będzie padać a Ja w takie dni nie nadaję się nawet do rozmowy bo nie myśle.Ide zrobic kawke , któraś chętna? -
jestem, dawno mnie nie było bo liczylam na kwiecień wciąż ale cóż- maj moim miesiącem
dejZi
Nishi- to gdzie wy w tropikach mieszkacie?? Oddawać nam tu temperaturęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 07:18
deJzi, AnMi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!